Trend Challenge – Dress Code: Ținute pentru serile de vară


A-listers! Suntem în plin sezon de vară, așa că garderoba noastră trebuie să fie una adecvată temperaturilor de afară. Fie că vorbim despre rochii vaporoase ori alte piese vestimentare realizate din materiale potrivite sezonului cald, ținutele noastre trebuie să-și mențină prospețimea pe parcursul zilei, iar pentru asta am apelat la un specialist cu un parfum deosebit.

Așadar, Trend Challenge continuă azi cu un episod special, inspirat de Coccolino Intense Perfume Deluxe. De această dată, Alexia Eram și Alexandra Bolba au pus la punct două ținute numai bune pentru serile de vară, accesorizate cu un parfum unic.

Astfel, tema acestui episod Trend Challenge a fost ținute pentru serile de vară, insirate de Coccolino Intense Perfume Deluxe. În plus, invitata acestui episod ne-a mărturisit care este accesoriul fără de care nu iese vara din casă: parfumul. O grijă în minus, spune Alexandra, întrucât Coccolino s-a ocupat și de acest aspect.

Care dintre ținute ți-a plăcut mai mult? Intră pe pagina de Instagram Alist Magazin și alege vestimentația preferată pentru o seară de vară.