Trend Challenge: Cum porți pantalonii sezonul acesta (VIDEO)

Hello, A-listers! În episodul de azi, Amalia Dobre și Rovena Andrei, stiliștii A-list Magazine, îți propun patru variante de bună purtare a pantalonilor în acest sezon.

Pantaloni evazați 

Poartă-i cu un T-shirt într-o nuanță neon, un sacou oversized și botine cu vârf pătrat – du outfitul într-o direcție ușor romantică adăugând detalii precum gulerul brodat și o batistă.

Pantaloni drepți, loose fit

Îi poți purta cu un caftan cu imprimeu floral, un maiou și balerini, iar dacă vrei să mergi un pic mai departe cu accesorizarea, adaugă un pandantiv oversized ori unul-două șiraguri de perle și o bentiță.

Pantaloni pană

Varianta 1

Poartă-i cu o vestă lungă, fără mâneci, o helancă într-o nuanță contrastantă și mută zona statement a oufitului în partea inferioară, cu șosete cu imprimeu grafic și pantofi cu vârf pătrat.

Varianta 2

O pereche de pantaloni pană negri pot să-ți fie de folos în suficient de multe variante de styling, încât să devină o piesă recurentă în outfiturile tale. Compune, spre exemplu, un costum, cu un sacou cu două numere mai mare, adaugă o broșă geometrică și o micropoșetă pentru un outfit cool de seară.

Iată propunerile colegelor noastre în cel mai nou episod Trend Challenge!

Categorii Video