Trend Challenge: BE YOURSELF!

Când ne-am gândit la Be Yourself ca slogan pentru emisiunea Trend Challenge a fost pentru că nu trend-urile sunt provocarea reală din emisiunea noastră. Provocarea adevărată este să îți poți păstra personalitatea, să nu uiți cine ești și ce te definește în timp ce tot în jurul înclină într-o altă direcție.

Ne alegem hainele așa cum ne alegem reprezentanții: ce vorbește pe limbă noastră, cu ce ne identificăm, cu ce ne simțim comozi, ce este totodată și nou și vechi. Noi siluete, noi idei de styling- devin toate parte din garderoba noastră după ce trec testul de foc: este pentru mine?

În fiecare vineri, timp de 2 ani de zile, am probat nenumărate trenduri și de fiecare dată am încercat să le facem “ale noastre”. Imprimeuri florale sau carouri vichy, blană falsă sau trench-uri supradimensionate, roșu aprins, alb, camuflaj- am testat mai multe nebunii decât ținem minte și întotdeauna le-am sucit și învârtit că să se potrivească ele personalității noastre și niciodată invers. Am descoperit că ne plac multe lucruri, dar și că sunt piese pe care nu le-am putea purta niciodată vreodată. Trend Challenge a devenit o cabină de probă pentru toate întrebările pe care ți le-ai pune când ieși la shopping online: Oare pot purta asta cu teniși? Galben, oare pot să-l port la birou? Pot mixa imprimeuri florale că să nu arate ultra-feminin?

La doi ani de Trend Challenge, cea mai mare provocare a fost să rămânem noi printre sute de alte posibilități, fiecare dintre ele cu meritele sale. Pentru că de fapt despre asta e vorba: să te găsești și să rămâi tu într-o mare de alții.

#beyourself

@BiancaNaumovici

@DanaPaun

Fotograf: Vali Barbulescu

Make Up: Anca Buzea

Hair Styling: George Negrisan