Trend Challenge – 5 jachete în tendințe pentru toamna aceasta

Pentru că toamna și-a intrat cu adevărat în drepturi, vorbim astăzi la Trend Challenge despre tendințe în materie de jachete și paltoane. Pentru asta, am venit la A List Designers Boutique, de unde voi alege cele mai frumoase 5 piese din colecțiile designerilor români, pe care le voi integra în diverse ținute. 

Jacheta din piele – Biker jacket

Eu consideră că jacheta din piele este o piesă pe atât de clasică deja, pe atât de statement. Așa cum îi spune și numele internațional, the biker jacket, îmi inspiră ceva puternic, invincibil. Alege să o pui într-un contrast surprinzător, fie cu o rochie delicată albă sau crem, fie cu un pulover din seria „lada bunicii”. Efectul ei este legendar pentru un motiv! Poți miza pe clasicul negru, însă poți opta și pentru un model alb, care nu va trece neobservat, sau pentru un model ce amintește de natura exotică. 

Paltonul clasic beige 

Vorbim aici despre o piesă clasică, pe care nu o poți omite din garderobă. Paltonul clasic beige, fie că are nasturi, fie că are un cordon în talie, este acea piesă pe care o poți purta cu aproape orice, de la jeans albaștri, la rochii boho cu imprimeu. Este o piesă cu un design care îți permite să o duci în zona glam dacă, de exemplu, prinzi de reverul ei câteva broșe strălucitoare. 

Pelerina de ploaie 

Este una dintre cele mai practice piese din garderobă, însă nu spune nimeni că scopul trădează estetica. Îți recomand să mizezi pe o piesă din fâș de mătase, extrem de fină, într-o nuanță aparte. O poți purta peste o rochie-pulover sau peste o maletă și o pereche de jeans, însă dacă vremea o cere, o poți purta inclusiv peste un trench, într-o combinație ce pare desprisă din pozele de street style de la Milano. 

Jacheta supradimensionată din lână 

Când am văzut această piesă, mi-am amintit instant de jacheta preferată a lui Keira Knightley din anii 2000. Este acel item despre care poți spune, pe bună dreptate, că te ține în brațe atunci când îl porți, grație materialului și designului extrem de confortabile. Îți recomand să mizezi pe o nuanță neutră, pentru a o putea combina cu tot ce ai în garderobă, în special cu outfiturile relaxate, de weekend. 

Sacoul drept 

Nu în ultimul timp, poți alege să porți pe post de jachetă, un sacou. Dacă îți plac ținutele cu multe layere, nu vei avea nicio problemă să combini o cămașă cu o rochie și cu un pulover, de exemplu, peste care să porți sacoul clasic. 

Și pentru că acum ai aflat care sunt preferințele noastre în materie de jachete și paltoane pentru această toamnă, suntem curioși care dintre cele 5 este preferata ta. Așa că te rugăm să intri pe contul nostru de Instagram și să votezi piesa ta favorită. 

Categorii Video