Trend alert: Ce pantofi sunt la modă în această primăvară

Dacă iubești pantofii (sigur că iubești pantofii!), primăvara aceasta o să ți se pară un vis frumos cu tot soiul de modele și siluete, culori și bling-bling-uri, dar și cu detalii atipice care să condimenteze un pic lucrurile când vine vorba de styling. Fie că-ți place să porți pantofi cu design excentric, minimalist ori alegi mai mereu varianta practică, sezonul acesta nu are „favoriți“. Am selectat mai jos cele mai importante tendințe de care să ții cont data viitoare când mergi la shopping.

Toc atipic

Dacă îți place să integrezi în ținute detalii subtile, atunci acest trend o să te bucure în mod particular. Păstrează ținuta cât se poate de clean în rest.

Stiletto with a twist

Vorbim de stiletto à la anii ’80, pe care i-ai văzut în show-urile Victoria Beckham sau Balenciaga. O variantă bună de a-i purta e fie să îi alegi într-o nuanță similară, atunci când porți la un costum, fie într-o culoare vibrantă, ca element statement.

Transparent

Plasticul, sub diferite forme, de la trenciuri, bijuterii, până la genți și pantofi, a făcut înconjurul podiumurilor. Și, bineînțeles, e și pe lista noastră scurtă de cool trends când vine vorba de încălțăminte.

Bling-bling

Pietre prețioase, detalii kitchsoase, dacă îți plac pantofii „strălucitori“, acest sezon le este dedicat în mod special.

Alb

Poartă alb! Ținutele all white sub formă de costume, deux-pieces sau pur și simplu alăturarea mai multor piese albe, sunt cât se poate de cool.

Culori vibrante

Atunci când îți dorești să dai unei ținute un touch statement, te poți ajuta lejer de pantofi. Alege-i într-o culoare contrastantă cu cea a restului outfitului.

Kitten Heel

Chiar dacă te duc cu gândul la Audrey Hepburn, tocurile mici îți vor ajuta orice ținută să arate actuală.

Foto: hepta.ro