VIDEO- Trend Challenge: Trei idei pentru un outfit cool de 1 mai

Outfiturile cool pentru 1 mai sunt aproape la fel de importante ca destinația. Unde mergi, cu cine, și ce porți sunt cele trei întrebări cardinale ale weekendului lung care se apropie. Ca să dăm o mână de ajutor cât timp tu îți bați capul cu a alege cel mai bun playlist pentru drum, ne-am gândit la trei ținute diferite: una potrivită unei petreceri în grădină, una pentru o seară out cu prietenii și una pentru o petrecere într-un club. Iar dacă ieși acum la shopping, ai timp din plin!

Pentru ținuta de ieșit la o terasă sau un club la mare eu port un top Zara, o fustă super-colorată de la Ioana Ciolacu și o pereche de botine Musette, iar Dana a ales o rochie Aerwear, o jachetă din denim H&M Conscious Exclusive și o pereche de sandale din catifea Musette.

Pentru petrecerea în grădină ne-am orientat către ținute casual, în care cuvântul de ordine este confortul și utilitatea. Sigur, nu am uitat că e prima zi din mai, luna neoficială de vară, așa că am întâmpinat-o cu o mulțime de culori. Eu am ales un cocktail de culori: teniși roz Musette, pantaloni portocalii Nissa și un top COS verde mentă. Dana poartă un tricou cu mesaj de la Aerwear și o fustă pantalon, alături de o pereche de teniși Adidas.

Dacă e club, club să fie! La munte sau la mare, dresscode-ul e același: sexy& cool. Așa că eu am ales o salopetă într-o culoare puternică de la Nissa și o pereche de sandale cu toc foarte înalt. Dana a mers pe o rochie tubulară cu model geometric, din tricot, de la COS, și o pereche de sandale cu barete subțiri.

Dacă încă nu știți cu ce să vă îmbracați la ieșirile de 1 Mai, sperăm că v-am dat câteva idei bune de ținute ușor de purtat, colorate și cool.

Categorii Video