Trei produse solare must-have

plajaŞtiu că la fel ca mine, visezi deja la vacanţa de vară. La un cocktail pe marginea piscinei, la o carte bună şi minim o săptămână fără deadline-uri. Totuşi, când mergem la plajă, nu ne putem expune la soare fără griji. Dacă nu folosim protecţie solară, riscăm senzaţii de usturime şi roşeaţă, provocată de arsuri, şi neglijenţa ne-ar putea costa sănătatea. Incidenţa cancerului de piele a crescut îngrijorător în ultimii ani, aşa cum avertizează specialiştii. În plus, produsele solare sunt aliaţi de nădejde zi de zi, nu doar pe malul mării.

În mod normal, dermatologii recomandă aplicarea produselor cu fotoprotecţie la fiecare două ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, renunțăm să le mai folosim întrucât ne gândim că mâinile ne vor deveni lipicioase, că nisipul ni se va lipi de piele şi că întreg procesul devine o corvoadă. Din fericire, Bioderma lansează o nouă generaţie de produse solare: aplicare fără întindere. Photoderm Max Brume SPF 50+ oferă o fotoprotecție foarte înaltă, se aplică din orice poziție, prin pulverizare, nu necesită întindere, este ideal pentru activitățile sportive, are un efect revigorant și este 100% transparent.

BiodermaNivea ne propune uleiul de protecţie solară Sun Protect & Bronze cu SPF 30. Cu o formulă eficientă, produsul e opţiunea ideală atunci când vrei să transformi aplicarea fotoprotecţiei într-o experienţă senzorială, iar pielea să capete o strălucire demnă de invidiat. În plus, conţine extract de Pro-melanină din plante, care susţine procesul natural de bronzare al pielii, iar formula sa este rezistentă la apă. Te vei bucura de un bronz natural, irezistibil de lungă durată.

NIVEA-SUN_Ulei-ProtectBronze_SPF30-416x1024

Nu aş putea să închei, fără să vă vorbesc despre produsul meu preferat: spray-ul transparent răcoritor Cool Spray SPF 30 de la That’s so, pe care îl command de pe www.fendissima.ro. Îmbogăţit cu ulei de avocado şi jojoba, şi vitamina E, este special creat pentru a proteja pielea împotriva razelor UVA/UVB, asigurând o protecţie ultra-eficientă. Se absoarbe instant în piele, se aplică super simplu, este rezistent la apă, şi nu lasă pete în cazul în care pielea este acoperită la câteva minute după ce l-ai folosit.

That's so