Trei produse de make-up care ne plac, lansate luna aceasta

make-up

În ceea ce priveşte machiajul, grafismele, pleoapele aurii şi genele dramatice sunt cuvintele care guvernează tendinţele verii. Brandurile de beauty s-au conformat dorinţelor noastre şi au lansat produse incredibil de tentante.

Eyeliner negru mat

În industria de beauty, s-a creat o adevărată isterie în jurul efectului mat. De curând, am descoperit că nu doar rujurile, glossurile sau lacurile de unghii pot fi mate, ci şi eyeliner-ul. Master Ink Matte de la Maybelline New York e primul eyeliner lichid mat, care rezistă 24 de ore fără să îşi modifice efectul. În plus, datorită aplicatorului cu design inteligent, poţi trasa linii perfecte şi precise dintr-o singură aplicare.

Eyeliner negru mat-Master Ink Matte
Eyeliner negru mat-Master Ink Matte, Maybelline New York

Cum să îl foloseşti: Înainte de toate, demachiază pleoapele şi aplică un primer. Marchează punctul unde vrei să se oprească fabuloasa codiţă. Mai apoi, uneşte acest punct cu colţul ochiului trasând o linie diagonală cu eyeliner-ul Master Ink Matte. Pornind acum de la colţul ochiului, trasează o linie pe partea superioară a pleoapei, cât mai aproape de linia genelor. Dacă vrei să completezi look-ul, foloseşte farduri cremoase mate pe pleoapă şi aplică o mascara care să îţi intensifice puternic genele.

eyeliner negru mat

Mascara care înlocuieşte genele false

Odată cu lansarea noii mascara Dream Look de la Deborah Milano, a sosit momentul să îţi iei adio de la genele false. Formula sa conţine fibre de mătase, care adaugă volum infinit, alungire şi ajută la curbarea naturală a genelor. În plus, e îmbogăţită cu ulei de argan care protejează genele de factorii nocivi, făcându-le mai flexibile şi mai mătăsoase.

dream_look_mascara
Dream Look Mascara, Deborah Milano

Cum să o foloseşti: Peria de mare precizie îmbracă uniform fiecare geană de la bază la vârf, ajungând până la cele mai mici şi scurte gene din colţul intern şi extern al ochilor, definindu-le perfect. Tot ceea ce trebuie să faci este să îţi foloseşti imaginaţia şi să te decizi fie pentru  un look de zi, unul à la Twiggy sau à la Mary Katranzou. Şi mai o veste bună! Datorită formulei inovatoare, poţi aplica în orice moment al zilei un strat nou de mascara, fără ca genele să se lipească între ele.

Deborah milano

Fard de pleoape auriu

Un machiaj care învăluie pleoapele în nuanţe calde de auriu îţi conferă un aer foarte chic mai ales dacă ai pielea bronzată. Ca să te convingi, poţi exersa folosind noul fard de pleoape din colecţia Nude Remix de la Bourjois. Cu o formulă de pudră lejeră care îţi asigură o aplicare perfectă, fardul e extrem de rezistent.

Fard de pleoape nuanţa °12 : extra-or-dinaire, colecţia Nude Remix, Bourjois
Fard de pleoape nuanţa °12 : extra-or-dinaire, colecţia Nude Remix, Bourjois

Cum să îl foloseşti: În primul rând, ţine minte că poţi aplica fardul uscat sau umezindu-l cu un strop de apă pentru un plus de intensitate. Totodată, îl poţi include într-un machiaj smokey eyes în tonuri aurii sau îl poţi aplica în colţul ochilor ca iluminator.

Foto: hepta.ro