Cele mai COOL campanii ale vedetelor

Facem și astăzi o trecere în revistă a celor mai cool campanii din industria modei. Kate Moss, Bella Hadid și Cardi B aduc în atenția noastră cele noi colecții ale unor branduri cunoscute.

Kate Moss este protagonista celei mai noi campanii a brandului de bijuterii “Messika”. Linia “Messika by Kate Moss” este inspirată chiar de bijuteriile pe care supermodelul le deține. Așadar, stilul noilor piese este unul eclectic, având influențe din diferite epoci și perioade relevante.

FOTO: Hepta

Bella Hadid revine din nou în atenția noastră, în cea mai nouă campanie Dior Beauty. Manechinul Bella Hadid, împreună cu alte colege de breaslă: Ruth Bell, Imari Karanja și He Cong promovează colecția de make-up Holiday Glow2 2020 de la Dior.

Cântăreața Cardi B a anunțat o colaborare cu  brandul Reebok, chiar de ziua ei de naștere. Artista promovează o pereche de adidas, cu talpă groasă, din prima sa colecție: Reebok x Cardi Footwear Collection.

FOTO: Hepta

Una dintre cele mai extravagante vedete din America, Cardi B, este în plină ascensiune în lumea modei. Numai anul trecut, artista a strâns în conturi mai bine de 28 de milioane de dolari, conform presei internaționale.

Categorii Lifestyle