VIDEO: Trend Challenge – Ținute de shopping Mega Chic

În fiecare an, Mega Image ne surprinde cu o noua colecție de sacoșe reutilizabile, cu designuri selectate din competiția de creație Mega Chic by Mega Image.

Competiția Mega Chic are drept scop transformarea cunoscutei sacoșe de cumpăraturi în cel mai cool accesoriu de purtata la shopping. In ultimii 3 ani, proiectul și-a propus să implice tineri designeri într-una dintre cele mai fun concursuri de creație: câștigătorul are șansa să își vadă designul pe unul dintre cele 3 modele de sacoșe reutilizabile disponibile în magazinele Mega Image.

Avand în vedere faptul că aceste sacoșe sunt chic și chiar fun, ne-am gândit ca le-am putea integra cu succes în ținutele noastre, mai ales că tematica și culorile sunt super trendy și potrivite unei veri pline de distracție!

Pentru prima ținută am alăturat designul jucaus al peștilor-ananas unor ținute văratice. Dana a purtat un costum format dintr-o pereche de pantaloni și un top cu dungi fine verzi, iar eu am ales niște pantaloni cu print exotic și un top asortat perfect culorilor folosite pe sacoșă!

A doua ținută ne-a placut pentru ca verdele mentă al designului ne-a facut treaba tare ușoară! Eu am ales culori deschise: bej, alb si roz pal, in timp ce Dana a ales culori complementare care au oferit un contrast interesant.

Cea de-a treia sacoșă ne-a dus în zona de design românesc tradițional, având cateva motive folclorice puternice, asa că ne-am lăsat duse de val și de acestă dată. Dana a interpretat tema în mod tradițional și poartă o ie lungă, bogat ornată, ideală pentru o zi relaxată de cumpărături. Eu am mers pe ideea de rustic și am purtat o camașă cadrilată brodată alaturi de niste saboți din lemn, o ținută perfectă pentru o zi liniștită de weekend.

Sacoșele din noua colecție Mega Chic se găsesc în toate magazinele Mega Image și vă provocăm să le asortați ținutelor voastre zilnice!

Categorii Video