Trei idei de machiaj de festival pentru vara aceasta

cover

Perioada festivalurilor de muzică se apropie cu pași repezi, așa că trebuie să ne organizăm din vreme. Crește nerăbdarea, ne planificăm deja ținutele și facem planuri cu gașca. Da, mergem pentru muzică, dar de ce să nu recunoaștem că și elementul vestimentar este extrem de important?

De la accesorii subtile până la ținute complexe, orice detaliu contează atunci când fotografii sunt cu ochii (și obiectivul) ațintiți asupra celor mai bune subiecte. Machiajul reprezintă, evident, o parte importantă a întregului look, așa că iată trei sugestii inspirate de Coachella și atmosfera unui festival de succes.

Boho

Elementele din perioada hippie sunt cele mai populare când vine vorba de festivaluri. Epoca Woodstock se regăsește în fiecare an în ținutele alese de vedete prin imprimeurile sale specifice, materialele fluide și nonșalanța cu care sunt purtate. Bentițele florale, aplicațiile metalice și accentul pe ochi – acestea sunt caracteristicile ce definesc un look boho. Poți apela și la culori mai îndrăznețe, însă nuanțele de pământ sunt de preferat. Nu uita de bucle și look-ul tău e gata pentru un festival de muzică indie!
1

Grunge

Anii ’90 rămân o sursă de inspirație pentru persoanele edgy. În funcție de tipul de festival și de muzica aleasă, acesta este un look ce cu siguranță va atrage priviri. Buzele accentuate cu nuanțe închise (ox blood este la modă acum), ochii puternic conturați și părul dezordonat: iată rețeta de succes pentru un machiaj grunge reușit. Cheia constă în folosirea unor produse rezistente și pigmentate, nu ai vrea ca după ceva ore petrecute în căldura și agitația unui festival să ți se întindă creionul. Recomand produsele waterproof, garantat vor face față.

2

Psihedelic

Dacă primele două stiluri nu sunt pentru tine, atunci inspiră-te din anii ’60, unde culoarea primează. Cu cât mai amețitoare, cu atât mai bine. Pentru fanii muzicii electronice, acest tip de look nu va trece neobservat. Alege culori aprinse (roz, galben, bleu ciel) și creează modele inedite folosind o pensulă pentru detaliu. Dacă ai și cretă colorată pentru păr, poți completa look-ul cu niște șuvițe jucăușe.

3

Orice festival ai alege vara aceasta, sunt sigură că se va potrivi cu unul din stilurile de mai sus. Mai rămâne doar să te distrezi și să te bucuri de momentele frumoase.

Text de Ștefana Olaru (www.theprettyblossoms.com). Foto: hepta.ro