Trei idei COOL pentru a fi în tendințe, toamna aceasta #fashion

   

Calvin Klein este unul dintre brandurile de referință atunci când vorbim despre piesele vestimentare casual, clasice, dar cu un touch surprinzător. Inspirați de cele mai recente campanii ale brandului, câțiva membri ai redacției noastre și-au ales itemurile preferate ale noii colecții și au vorbit despre ce înseamnă stilul pentru fiecare dintre ei.

Calvin Klein este brandul iconic al vestimentației casual care, înainte de toate, pune accentul pe elementele care definesc fiecare persoană. Piesele, pe de-o parte clasice, pe de altă parte permanent în pas cu tendințele fiecărui sezon, ne surprind de fiecare dată atât prin calitatea legendară, dar și prin designul care permite fiecăruia să îl adapteze la propriul stil, indiferent de vârstă, etnice, sex, viziune sau constituție fizică.

În cea mai nouă colecție Calvin Klein, vei descoperi atât piesele-semnătură ale brandului, cum ar fi clasicii jeanși în diverse nuanțe de gri, albastru sau negru, sau puloverele din lână, dar și piese statement, din materiale de care te vei îndrăgosti iremediabil, precum lurexul sau înlocuitor de piele cu efectul lacului, în cazul accesoriilor. Fie că ești într-un mood relaxat, în care piesele supradimensionate sunt în topul preferințelor tale actuale, fie că preferi un outfit senzual, care îți pune în evidență liniile trupului, ai libertatea să îți alegi trendul favorit.

Dar pentru că dincolo de tendințe, fiecare dintre noi are acel lucru care îl face unic, am provocat 3 membri ai redacției noastre să vorbeasca despre ce înseamnă stilul pentru fiecare dintre ei, alegându-și totodată piesele preferate din cea mai recentă colecție Calvin Klein. Iată ce ne-au mărturisit colegii noștri:

Andreea Leța – fashion editor

„Nu cred în haine și în materiale <de ocazie>. Cel mai bine îți vin hainele în care te simți confortabil pe moment, deci ai curajul să porți ce, cum și când îți dorești. Dealtfel, asta ar fi definiția pe care aș atribui-o stilului – suma elementelor care te fac să fii tu. Pentru că îmi plac la nebunie referințele iconice din cinematografie, o jachetă din piele care trimite la cea purtată de Tom Cruise în Topgun, a fost piesa de la care am pornit întreaga compoziție. Și pentru că nu am vurt să ignor nici trendurile de sezon, am adaptat ținutei o pereche de jeans late 80s, pe care am combinat-o cu o maletă statement, din fir metalic argintiu, care asigură atât nota glam, cât și elementul surprinzător, cool, al outfitului.”

Roxana Popescu – social media manager

„În general, privesc moda ca pe un joc. Deci stilul, pentru mine, este ceva ludic, care constă în a-ți pregăti avatarul, care este chiar corpul tău, pentru o nouă zi plină de neprevăzut. Astfel, îmi compun ținutele în funcție de starea de spirit zilnică. În tot acest proces, îmi place să mixez piesele în trend ale sezonului, cum ar fi, în cazul nostru jacheta supradimensionată și influențele underground 90s, precum căciula, cu cele clasice, precum maleta neagră, la care adaug o notă de ceva neașteptat. În cazul de față, pata de culoare de un roșu intens sparge barierele gri ale toamnei!”

Daniel Ileana – video editor

„Când vine vorba de stil, prefer un outfit confortabil care să mă reprezinte. Așa că o pereche de jeans și un pulover clasic se află în topul preferințelor mele. Nu sunt un tip excentric, așa că nuanțele specifice anotimpului sunt foarte pe gustul meu, mai ales dacă unul dintre griuri are un luciu aparte, cum ar fi în cazul acestei jachete. Dacă e să vorbesc despre accesorii, în cazul meu, ghiozdanul este indispensabil atunci când am nevoie de laptop pentru a edita ceva rapid on the road. Trebuie, desigur, să fie încăpător, dar să și arate cool în accepția mea. Stilul nu e despre ce spun ceilalți ci despre cum te simți tu.”

Toate ținutele din acest pictorial se pot găși în magazinele CK Jeans din București Mall – Vitan, Iulius Mall Cluj – Napoca, Iulius Town Timișoara.

Foto: Sorin Badea