Trei filme de neratat de la Toronto Film Festival 2017

Între 7 și 17 septembrie, cei mai buni actori și cele mai bune actrițe de la Hollywood își dau întâlnire la Toronto Film Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de profil din lume, dar și evenimentul care stabilește titlurile pe care nu trebuie să le ratăm în noul sezon, titluri despre care, în mod sigur, vom auzi și la Oscarurile de anul viitor. Iar printre ele se numără și…

Mother!

În regia lui Darren Aronofsky, Mother! Este unul dintre filmele despre care se vorbește cel mai mult în acest moment. Pelicula, un thriller psihologic care promite să ne dea fiori, explorează povestea lui cuplu, Grace (Jennifer Lawrence) și Eli (Javier Bardem), care începe să primească vizitele unor necunoscuți misterioși. În scurt timp, în casa lor liniștită, pe care Grace o considera paradisul, încep să se petreacă lucruri tot mai ciudate.

Molly’s Game

Molly’s Game, cu Jessica Chastain în rolul principal, este debutul regizoral al lui Aaron Sorkin, creatorul serialului The Newsroom și scenaristul unor filme ca The Social Network, pentru care a primit Oscarul, Moneyball și Steve Jobs. Filmul o are în prim-plan pe Molly Bloom (Chastain), femeia care a construit de una singură un imperiu bazat pe jocuri de noroc, la care participau inclusiv staruri de la Hollywood, și care a devenit, în scurt timp, ținta Mafiei și a FBI-ului.

Darkest Hour

Cu senzaționalul Gary Oldman în rolul lui Winston Churchill, filmul urmărește un episod din viața celebrului om politic, care, după ce este numit prim-ministru, se confruntă cu cea mai mare provocare din cariera sa: invazia Germaniei Naziste. Într-un timp foarte scurt, acesta trebuie să adune o nație dezbinată, să reziste presiunilor propriului partid și, cel mai important, să găsească o metodă pentru a aduce pacea într-o lume măcinată de război.

Foto: hepta.ro, outnow.ch