Trei descoperiri WOW din industria de beauty

beauty trends

Cu mulţi ani în urmă, nici prin gând nu ne-ar fi trecut că un aparat va putea trata cicatricile post-acneice, că o cremă va opri timpul în loc şi că ne va reda aspectul tânăr al chipului, sau că un gloss ar putea deveni cel mai bun tratament antirid pentru buze. Iată-ne însă în 2016, anul în care, indiferent de problemele de ordin estetic cu care ne confruntăm, se pare că există o soluţie. Realist vorbind însă, în industria de beauty nu se întâmplă miracole peste noapte. În spatele unor terapii sau produse care iau pe toată lumea prin surprindere,  datorită rezultatelor pe care le oferă, stau mulţi ani de analiză, studii clinice riguroase şi nenumărate teste. (Foto: Nina Ricci FW2016/2017)

Tratează imperfecţiunile, nu le ascunde!

tratament cicatrici anti-acneic

Venus Viva, primul aparat din lume  care tratează cicatricile post-acneice şi vergeturile, disponibil acum şi în România la Noblezza, este de exemplu rezultatul a zece ani de cercetare, în care s-au implicat cei mai cunoscuţi esteticieni din lume. Într-o singură şedinţă, reface textura pielii, reduce cicatricile cauzate de acnee, diminuează ridurile şi micşorează porii. Tratamentul este minim invaziv, şi chiar dacă necesită două zile de recuperare (în funcţie de fiecare tip de piele în parte), merită atunci când vezi rezultatele. Se poate face cu două luni înainte de expunerea la soare.

O metodă revoluţionară care pune capăt unor complexe chinuitoare (doar cei care s-au confruntat cu cicatrici post-acneice sau cu vergeturi ştiu cât de mult îţi pot afecta cariera sau viaţa socială) a atras repede atenţia. Cu toate că ideea de a încerca ceva nou e de multe ori înfricoşătoare, vestea că rezultatele sunt pur şi simplu uluitoare i-a făcut chiar şi pe cei mai sceptici să îşi ia inima în dinţi şi să încerce tratamentul. Iar curajul le-a fost răsplătit.

Având la bază noua tehnologie de radiofrecvenţă fracţionată (cea mai puternică de pe piaţă, compatibilă cu toate tipurile de piele), Venus Viva este prevăzut cu un aplicator, care odată poziţionat pe zona cu probleme, la declanşarea butonului de către terapeut, „perforează” pielea cu 160 de ace minuscule  în acelaşi timp, netezind-o pur şi simplu. Procesul de reconstrucţie al pielii este astfel stimulat din interior.

Pentru cele mai bune rezultate, ai nevoie de trei, patru şedinţe, la distanță de o lună între ele. Diferenţa before/after este însă vizibilă după prima şedinţă. Preţ: 900 lei/Venus Viva (o şedinţă de tratament faţă)

Chip mereu tânăr şi stare de bine la cote maxime

timeless prodigy skeyndor

Aşa cum indică şi numele, noua gamă Timeless Prodigy de la Skeyndor face minuni pentru tenul matur. Aflându-mă în sală la lansarea în România a cremei (639 lei)  şi a serumului (689 lei), am avut o revelaţie. În industria de beauty, lux nu înseamnă doar textură senzorială şi ambalaj rafinat. Lux se traduce înainte de toate prin rezultate. Iar Timeless Prodigy oferă beneficii atât de spectaculoase încât nu le-ai fi crezut vreodată posibile.

Bazată pe 25 de ingrediente active, printre care celulele stem din trandafir de Damasc, extractul de trufe albe şi extract de ceai Kombucha, formula produselor are puterea de „a trezi genele tinereţii”. Drept urmare, epiderma se regenerează, ridurile se netezesc, iar chipul capătă un aspect luminos, vizibil întinerit.

Inovaţia absolută o reprezintă încapsularea a cinci factori de creştere, Skeyndor fiind singurul brand de pe piaţă care a ajuns la o astfel de performanţă.  Aceştia redensifică pielea şi stimulează formarea de noi celule. Poţi beneficia de această tehnologie de ultimă generaţie fie în confortul propriei case, incluzând în programul tău de skincare crema rejuvenantă şi serumul concentrat, fie în saloanele Gett’s în cadrul unui tratament.

Protocolul tratamentului din salon este inspirat de tratamentele exclusiviste thailandeze, care nu se focusează doar asupra îngrijirii pielii, ci şi asupra relaxării şi a destinderii. Astfel, tratamentul Timeless Prodigy de la Skeyndor include cinci paşi esenţiali: ritual de bun venit, ritual D-tox, tratamentul propriu zis al pielii, tratamentul de protecţie şi remodelare, şi etapa de final.

Buze perfecte

infracyte-luscious-lips

Mărturisesc că am o slăbiciune pentru rujuri, balsamuri sau luciu de buze. Aşa că atunci când am aflat că în România există Luscious Lips, un tratament anti-rid pentru buze sub forma unui gloss, nu puteam să nu îi acord atenţia cuvenită. Cu atât mai mult cu cât promitea atât hidratarea maximă a buzelor uscate şi crăpate, cât şi creşterea volumului acestora, fără iritaţii sau durere. Până să îl descopăr, niciun alt produs nu m-a convins că ar putea să îmi mărească buzele fără să fie nevoie să apelez la medicul estetician.

Recomandat de dermatologii din întreaga lume, Luscious Lips a fost adus la noi în ţară de către Ana-Maria Nedelcu, estetician paramedical cu o vastă experienţă în domeniul tratamentelor anti-aging şi fondatoarea magazinului online www.skinshop.ro. Disponibil aici Luscious Lips este îmbogăţit cu acid hialuronic, colagen marin deshidratat şi peptide patentate, ce diminuează considerabil aspectul ridurilor de pe buze şi din jurul acestora. Conţine de asemenea vitaminele C, E și K și extracte naturale organice care protejează buzele de acțiunea dăunătoare a radicalilor liberi şi calmează iritaţiile.

După o singură aplicare, buzele sunt mai definite şi mai pline. Cu o formulă 100% organică, gloss-ul ajută la regenerarea şi întinerirea buzelor. Şi mai o veste bună: este disponibil în 12 nuanţe, de la cele naturale la roşu intens. Are o textură non-grasă, o aromă uşor mentolată şi este de asemenea recomandat a fi folosit după procedurile injectabile de augmentare ale buzelor cu acid hialuronic pentru menţinerea şi prelungirea efectului.

Foto: hepta.ro