Trei colecții de bijuterii care ne vor cuceri instant

Atmosfera (9)

Medalioane victoriene, bijuterii fabuloase în nuanțe de roz, străluciri de constelații:  acestea au fost coordonatele colecțiilor lansate de PANDORA în România. Piesele statement amintind de epoci strălucitoare, bijuteriile din colecția Rose care celebrează iubirea și viața, dar și incredibilele bijuterii care fac parte din colecția de iarnă a brandului au reprezentat atracția evenimentului exclusivist de lansare a Colecțiilor Toamnă-Iarnă 2016 PANDORA, de la Atelier Florens.

pandora 1

Ce așteptăm să vedem în curând în magazine?

Colecția de Toamnă PANDORA retrezește frumusețea unei epoci apuse și face referire la tradițiile medalioanelor perioadei victoriene. Și, ca acele bijuterii ale unor epoci strălucitoare, și noile piese din colecția de toamnă sunt unele statement, pe care le poți purta cu îndrăzneală alături de cămăși albe cu dantelă și rochii lungi, vaporoase, din mătase și tafta neagră.

Luminoasă și elegantă, Colecția PANDORA Rose, care se lansează pentru prima dată în România, prezintă un amestec unic de metale care dau naștere unor bijuterii romantice în nuanță de roz. Alătură-le unor rochii delicate din șifon, unor tricouri albe purtate cu cele mai simpatice espadrile boho și, de ce nu, unei little black dress.

Trebuie să recunoaștem că, deși e vară, uneori visăm la sărbătorile de iarnă și la magia Crăciunului sărbătorit alături de cei dragi. Frumusețea cosmică a unei galaxii și luminozitatea unui peisaj alb, dar și modelele complicate și delicate ale steluțelor de gheață au fost recreate în bijuteriile din noua Colecție de Iarnă PANDORA.

pandora 2

pandora 4

pandora 5

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Creaţiile PANDORA sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.300 de magazine-concept. (www.pandoragroup.net, www.pandora.net).

Atmosfera (2)