Tratamentul minune pentru sprâncene bogate

Cât de simplu ar fi să ai sprâncenele atât de bogate încât să nu fie nevoie să le conturezi cu tot felul de creioane sau de farduri! Din păcate, puţine dintre femei se bucură de acest scenariu. Restul se văd nevoite să recurgă fie la farduri, fie la machiajul semi-permanent al sprâncenelor prin micropigmentare sau prin microblading. Talika Paris ne propune însă un alt truc: noul tratament revoluţionar pentru creşterea sprâncenelor Eyebrow Lipocils Platinium.

În anii 50, staruri de film precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Sofia Loren alegeau să-și pună în evidență caracterul și unicitatea purtând sprâncene arcuite și bine structurate, pe când astrăzi, vedetele mizează pe naturaleţe. Pentru a ţine pasul cu tendinţele actuale şi având în spate o experiență remarcabilă de aproape 70 ani în îngrijirea genelor și a sprâncenelor, Talika Paris a conceput Eyebrow Lipocils Platinium, primul produs 3-în-1 inspirat de cronobiologia celulară, ce tratează sprâncenele zi și noapte, pentru a le ajuta să crească în mod natural.

Formula sa stimulează creșterea și îngroșarea sprâncenelor, în timp ce tripla acțiune a produsului lucrează simultan asupra cantității, grosimii și pigmentației firelor de păr. Astfel, după doar 14 zile, forma sprâncenelor este transformată, ele devenind vizibil mai dese și redefinite în mod natural.

Eyebrow Lipocils Platinium, Talika Paris, disponibil la Douglas

Gândit pentru a respecta ritmul circadian al sprâncenelor, tratamentul include două serumuri cu compoziții distincte, realizate 94,8% din ingrediente naturale. Serumul pentru zi are la bază un complex botanic ce activează creșterea firelor de păr și le oferă mai multă rezistență, iar extractul de Coleus forskohlii intensifică pigmentarea naturală a sprâncenelor. Pe timp de noapte, extractul de floare de trifoi roșu prelungește procesul de creștere, în timp ce peptidele întăresc rădăcina firelor de păr și previn căderea lor.

Cu ajutorul tratamentului Eyebrow Lipocils Platinium, vei putea stimula refacerea acelor fire de păr care s-au încăpățânat să nu mai crească de ceva timp. În plus, sprâncenele tale vor deveni mult mai sănătoase, iar 81% dintre femeile care au încercat produsul pot confirma acest lucru. În mai puțin de o lună, rezultatele obținute îți vor schimba complet fizionomia feței, oferind structură, simetrie și mai multă expresivitate privirii tale.

Foto: hepta.ro