Tratamente faciale pentru o piele mai fermă

tratamente faciale

Dacă visezi la o piele fermă, însă fără a apela la serviciile chirurgicale, vrei să îți îngrijești tenul corespunzător acasă, sau ai tenul sensibil și nu știi ce tratamente ai putea să folosești, îți recomandăm 3 tratamente faciale, de care te vei îndrăgosti iremediabil!

Te-ai întrebat vreodată dacă poți obține un efect de lifting al pielii fără bisturiu? Află că se poate! Fiind o alternativă a liftingului chirurgical, Viva Lifting a fost special creat ca un tratament avansat anti-aging, care stimulează producţia de elastină şi de colagen, redă fermitatea şi elasticitatea pielii. Astfel, acest tratament reduce în mod vizibil ridurile şi semnele îmbătrânirii de pe față, gât și decolteu. Procesul se desfășoară sub îndrumarea unui specialist, care îți va analiza istoricul medical și starea tenului, pentru a obține rezultate optimizate la maxim, menținerea acestora pe termen lung și îți va oferi soluții de îngrijire a pielii pentru acasă.

Unde: Noblezza Beauty Clinique

Și, pentru că tot vorbim despre soluții de îngrijire care pot fi folosite acasă, îți recomandăm masca de revitalizare şi reînnoire Fruit Jam de la Skeyndoro. O încântare pentru ten şi pentru simțuri, cu un parfum intens de fructe de vară, masca de revitalizare şi reînnoire are o textură delicată şi fresh. Potrivită pentru orice tip de piele, aceasta înlătură celulele moarte şi iluminează rapid şi eficient.
Colecția #mymask este disponibilă în saloanele Gett’s.

A post shared by GETT’S Salons (@gettssalons) on

În cazul în care ești posesoarea unui ten sensibil, ar trebui să ai în vedere faptul că acesta are nevoie de o îngrijire specială. Recomandarea noastră este OXI VITAL MASK – un tratament pentru oxigenarea și regenerarea tenului sensibilizat. Pașii tratamentului includ demachierea ochilor cu Eye Makeup Remover și Antistress Lotion, a feței, a gâtului și a decolteului cu Skin Sensitive Cleanser și Sensitive Skin Lotion, realizarea unui peeling enzymatic cu Enzymo Mask Powder, efectuarea extracțiilor cu Phyto Gel Cleander și electroderm, masaj facial și aplicarea măștilor potrivite pentru pielea sensibilă.

Unde: Le Budoir

Citește și:

8 reguli de igienă intimă pe timpul verii

Ulei de cocos:10 beneficii pentru frumusețe

Foto Cover: Hepta.ro