Tratamente faciale care acționează instant

tratamente-faciale

Atunci când nu mai ești mulțumită de aspectul tenului tău și ți se pare că acesta arată încărcat, tern și lipsit de viață, îți recomandăm să apelezi cu încredere la câteva tratamente faciale de curățare. Acestea au, în funcție de pachetul ales, rezultate imediate.

Despre tratamente faciale care acționează instant vorbim și noi astăzi și îți recomandăm câteva proceduri non-invazive pe care le poți realiza în saloanele premium din București.

Mezoterapie virtuală, fără ace

Ce este: Mezoterapia virtuală este o alternativă ultra-eficientă a injecțiilor cu acid hialuronic sau Botox, prin care poți scăpa de riduri și poți trata lipsa de fermitate sau de strălucire a pielii. Mezoterapia virtuală nu doare și nici nu necesită timp de recuperare. În urma acestei proceduri te poți bucura din nou de un ten strălucitor, hidratat și vitaminizat în profunzime. Printre avantajele mezoterapiei se numără și efectul de lifting instant, ridurile diminuante, redobândirea tenului strălucitor și reîmprospătarea zonei ochilor

Unde: Noblezza Beauty Clinique, Str. Puțul lui Zamfir 63

Essential Deep Cleansing

Ce este: Essential Deep Cleansing este un tratament facial de curățare adecvat fiecărui tip de ten, care include curățare în profunzime, extracția punctelor negre și a coșurilor. Tratamentul începe cu demachierea tenului, a gâtului și a decolteului cu produse de curățare și tonifiere Pevonia, urmând aplicarea unei loțiuni anti-stress. Peelingul enzimatic se realizează cu ajutorul Enzymo Spherides Peeling Creăm și Phyto Gel Cleanser, iar extracția punctelor negre se realizează prin electroderm. Măștile și cremele care finalizează procesul sunt aplicate în funcție de nevoile tenului.

Unde: Le Budoir, Bd. Primăverii 39

Terapia cu LED+Esthetic

Ce este: Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții rapid și fără durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei. Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora se realizează diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor. Principiul Photocare ajută la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale și a pigmentării excesive, precum și la diminuarea ridurilor și a roșeții pielii, pentru un ten tonifiat, sănătos și fără imperfecțiuni.

Unde: Centrele Nomasvello 

Îngrijirea pielii pe timp de noapte este la fel de importantă! Prin urmare, îți recomand să încerci acasă un ritual de frumusețe intensiv regenerant, care,  la ceas de seară, îți va pregăti chipul pentru o nouă zi. 

-417 Beauty Sleeping Cream este un produs multi-senzorial, cu rezultate imediate, ce dă noi valențe ritualului de îngrijire pe timpul nopții. Formula concentrată a cremei infuzează pielea cu ingrediente naturale active, în timp ce mirosul de plante și textura aproape lichidă, care se topește în contact cu pielea, relaxează simțurile și spiritul. 

Rezultatele sunt vizibile încă din prima dimineață: pielea este strălucitoare, hidratată, cu un aspect odihnit și riduri fine diminuate. Pe termen lung, în completarea îngrijirii de zi, Beauty Sleeping Cream acționează la nivel celular, repară bariera protectoare a pielii, oferă un aspect luminos, o culoare uniformă și reduce vizibil semnele îmbătrânirii.

Citește și:

Blond platinat și cum îl obținem

Cum ne răsfățăm în perioadele aglomerate