Tratamente eficiente pentru păr deteriorat

Ne lovim adesea de tratamente și soluții minune care promit repararea părului deteriorat, însă vestea tristă este că părul despicat, ars și tocit nu poate fi “vindecat”. Primul pas către un păr sănătos este din păcate… foarfeca. Un stilist bun te va ajuta să scapi de vârfurile deteriorate și îți va sugera un look cool în ton cu acest sezon. Chiar și așa, nu este cazul să te culci pe o ureche, deoarece un păr sănătos trebuie întreținut ca la carte dacă vrei să arate fresh pentru mai mult timp. Cum poți avea grijă de părul tău pentru a evita deteriorarea acestuia? Hai să aflăm împreună în rândurile ce urmează.

Este esențial să știm care sunt cauzele care duc la distrugerea firului de par, iar printre ele se numără utilizarea excesivă a produselor de styling, placa de par, ondulatorul sau peria rotativă (care usucă firul de par), vopseluri, expunerea excesivă la soare. Acești factori determină pierderea elasticității firului de par și grăbesc despicarea acestuia. Așa cum am menționat anterior, nu poți repara vârfurile despicate, iar, dacă nu sunt tăiate la timp, acestea se vor deteriora și mai mult. Avem, totuși, și o veste bună: poți îmbunătăți aspectul părului tău folosind produsele potrivite. Pentru un fir de păr casant, uscat și lipsit de strălucire îți recomandăm uleiul tratament de la ORO DEL MAROCCO, disponibil în magazinele Profihairshop. Proprietățile restructurante ale uleiului de Argan și calitățile protectoare ale uleiului din semințe de in protejează fibra de agenții externi, redând astfel strălucirea firului de păr. Combinația acestor uleiuri oferă un adevărat tratament de înfrumusețare, strălucire incredibilă și un păr cu aspect WOW.

Odată cu trecerea timpului, producția de cheratină începe să scadă tot mai mult. La înrăutățirea situației contribuie și expunerile lungi la soare sau chiar clorul din piscine. Și după o vară  în care parcă nu ne-am mai săturat de soare, acum facem bilanțul și tragem linie. Când cheratina începe să scadă, în cele mai multe cazuri avem de-a face cu un păr uscat, fragil și lipsit de luciu. În timp ce în alte situații, firul se subțiază, cu o scădere a bulbului pilos. Iar în timp se ajunge chiar și la calviție. În acest caz e necesară părerea specialiștilor, iar cei de la System Professional au soluția problemei cu care te confrunți: LUXEOIL KERATIN PROTECT SHAMPOO– șampon pentru protecția cheratinei. Produsul se adresează tuturor tipurilor de păr (ideal pentru cel fin), pentru o curățare ușoară a acestuia și are la bază uleiuri dintre cele mai fine, ceea ce îl face un ajutor special pentru protecția cheratinei. Moleculele foarte fine din formula hrănitoare System Professional LuxeOil pătrund în firul de păr, „sigilează” hidratarea în interiorul acestuia și fixează cheratina. 

În ajutorul părului vine și masca Kerastase Resistance Therapisteo masca de îngrijire pentru păr foarte deteriorat, supra procesat și subțiat. Produsele din seria Therapiste sunt îmbogățite cu FIBRA KAPTM, un complex inovator, care compensează lipsa învelișului. Această sevă, care este obținută dintr-o plantă de excepție – Myrothamnus Flabellifolius – care înflorește chiar și după ani fără umiditate în contact cu apa din nou, da părului poros o nouă energie și stabilitate.

BEAUTY DILEMMAS: Despre valabilitatea produselor de machiaj