Tratamente de fermitate și netezire pentru ten, gât și decolteu

Despre tratamente faciale cu efect rapid vorbim și noi astăzi și îți recomandăm câteva proceduri non-invazive pe care le poți realiza în saloanele premium din București iar apoi, pe unele dintre ele, le poți conținuă chiar și acasă.

Mezoterapie virtuală, fără ace

Mezoterapia virtuală este o alternativă ultra-eficientă a injecțiilor cu acid hialuronic sau Botox, prin care poți scăpa de riduri și poți trata lipsa de fermitate sau de strălucire a pielii. Mezoterapia virtuală nu doare și nici nu necesită timp de recuperare. În urma acestei proceduri te poți bucura din nou de un ten strălucitor, hidratat și vitaminizat în profunzime. Printre avantajele mezoterapiei se numără și efectul de lifting instant, ridurile diminuante, redobândirea tenului strălucitor și reîmprospătarea zonei ochilor

Unde: Noblezza Beauty Clinique, Str. Puțul lui Zamfir 63

Guinot Lift Summum

În cadrul tratamentelor pentru hidratare și anti-aging, zona gâtului este adesea neglijată, alături de zona decolteului. Chiar dacă tenul este prioritatea noastră, zonele menționate anterior au nevoie de atenție și îngrijire deoarece sunt primele care prezintă semne vizibile de îmbătrânire. Fibrele de colagen se deteriorează ca o urmare a înaintării în vârstă și a oboselii, iar astfel se observă o reducere a microcirculatiei și a hidratării. Pentru a obține un efect de fermitate și netezire pentru ten, gât și decolteu, Top Line a lansat cel mai nou tratament profesional de lifting nonchirurgical – LIFT SUMMUM de la Guinot.

Noul tratament de lifting de la GUINOT, a cărui ședință în salon durează 50 de minute, oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu prin mai mulți pași:

  • Specialistul din salon realizează mișcări speciale de lifting/fermitate pentru fiecare zonă: față, gât și decolteu
  • Umplerea/ștergerea ridurilor și a liniilor din jurul ochilor
  • Mască specială pentru fermitate, din material nețesut, aplicată pe față    
  • Cremă-mască de fermitate pentru decolteu.  

Pașii tratamentului includ dubla exfoliere cu ajutorul unui gel exfoliant cu extract de papaya și acizi din fructe care are rolul de a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a netezi pielea. Apoi, urmează masajul cu serum pentru fermitate care redefinește conturul feței și aplicarea unui serum anti-rid pentru față, pe bază de acid hialuronic. Tratamentul se încheie cu ultimii doi pași reprezentați de aplicarea măștii faciale Lift Summum, pentru fermitate facială și aplicarea măștii Lift Summum pentru decolteu (oferă fermitate și netezeștea pielea de pe gât și decolteu).

Unde: Silhouette

Mary Cohr Age Firming

Tot din seria tratamentelor dedicate tenului, gâtului și decolteului face parte și noul tratament AGE FIRMING de la Mary Cohr. Soluțiile de înfrumusețare Mary Cohr au la bază produse unicat, dezvoltate în jurul uleiurilor esențiale naturale pure. 

AGE FIRMING cuprinde o combinație unică de mișcări de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zonă vizată. Construit în 4 pași, tratamentul AGE FIRMING este inovator atât din perspectiva formulelor, cât și prin tehnica de masaj care stimulează fermitatea celulară. Tratamentul debutează printr-un dublu gomaj special, atât enzimatic, cât și mecanic, continuă cu ser cu o concentrație ridicată de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor și două măști din bioceluloză create pentru față și decolteu.

Efectul de lifting și ferimitate obținut în urma tratamentului efectuat în cabinetul cosmetic este continuat și acasă prin folosirea măștii FERMETÉ LIFTING, lansată concomitent cu noul tratament. Această mască din bioceluloză este infuzată cu ser care creează la suprafața pielii un film tensor cu efect vizibil imediat.

Tratamentul se poate realiza in saloanele partenere Mary Cohr.

Cele mai bune pudre de fixare