Tratament facial uimitor cu noul FOREO UFO 2

Zilele în care visam la sau mă bucuram de tratamentele revoluționare din saloanele de cosmetică au rămas în trecut și le privesc cu aceeași mirare cu care mă uit la pozele alb-negru din albumele de familie. Sigur că erau momente frumoase, dar realitatea din prezent bate orice vis pe care l-am putut avea atunci. Mă refer la o tehnologie care nu doar să funcționeze la alt nivel, ci și la accesibilitatea lui: oricând, oriunde. Mai exact, un dispozitiv pentru îngrijirea tenului uimitor, feminin, omnipotent: FOREO UFO 2.

M-am gândit la cum aș putea să descriu acest nou dispozitiv pe scurt, așa că am ales inițialele lui: Uimitor, Feminin, Omnipotent, pe scurt UFO 2. Și îți explic și de ce:

– Uimitor, pentru că tehnologia este cu adevărat desprinsă din viitor – are o putere de cinci ori mai mare decât UFO anterior.

– Feminin, pentru că varietatea cu culori și forma îl fac extrem de prietenos și de apropiat felului nostru de a ne raporta la obiectele personale cele mai râvnite (ca să revin la pantofi, cine nu și-ar dori același model în cel puțin două nuanțe?).

– Omnipotent, pentru că folosește lumina LED cu spectru complet (8 lumini LED diferite intensifică puterea de absorbție a măștilor în piele. Fiecare lumină LED acționează diferit: Mov reduce aspectul liniilor fine, Albă reduce inflamațiile, Verde oferă strălucire și uniformizează culoarea pielii, Portocalie revitalizează și dă luminozitate, Albastră reduce riscul apariției imperfecțiunilor, Albastru-Verzuie calmează, Garbenă reduce roșeața, Roșie diminuează semnele îmbătrânirii), dar și termo-terapia (pentru o absorbție mai bună a ingredientelor din mască) și crio-terapia (pentru reducerea porilor și un aspect fresh), precum și pulsațiile T-Sonic (10.000 de pulsații pe minut pentru un masaj facial calmant unic).

Primul pas în folosirea UFO 2

După ce am întors pe toate părțile noul dispozitiv UFO 2 – anterior am petrecut, desigur, câteva ore, încercând să decid care era culoarea cea mai atrăgătoare pentru noul ritual de îngrijire a pielii, aproape ca la o sesiune de shoes shopping – am decis să fac pașii în ordinea corectă.

Am căutat și instalat aplicația FOREO pe mobil. Apoi m-am conectat la aplicație, după ce am deschis Bluetooth.

A urmat deblocarea și înregistrarea dispozitivului UFO 2 pentru prima dată, prin apăsarea butonului de alimentare universal.

Pasul doi în folosirea UFO 2

Știam că dispozitivul UFO 2 este compatibil exclusiv cu măștile Power Activated, care hrănesc tenul cu ingrediente naturale. Divine! Măștile compatibile sunt fabricate din cele mai bune ingrediente din întreaga lume și pentru că vin într-o varietate destul de mare, poți opta pentru masca favorită în funcție de rezultatul pe care vrei să îl obții. Pentru efect de matifiere poți încerca Matte Maniac, sau poate îți dorești extra hidratare și atunci poți folosi masca H2O Overdose. Eu am ales să folosesc masca Youth Junkie, infuzată cu colagen pentru un efect reparator al tenului.

Am scanat codul de bare de pe masca UFO Power Activated și am urmat instrucțiunile. Totul este extrem de intuitiv. Desigur, trebuie să fii atentă să securizezi masca UFO Power Activated pe dispozitivul UFO 2 cu ajutorul inelului din dotare.

Cum se desfășoară răsfățul?

Cu masca UFO Power Activated poziționată pe față, am alunecat (nu apăsat!) ușor cu dispozitivul UFO 2 pe piele, distribuind astfel masca uniform. Apoi, folosind dispozitivul UFO 2, am masat formula măștii în piele cu mișcări circulare, timp de 90 de secunde.

Dacă nu ai folosi până acum un astfel de dispozitiv, este bine să știi că este posibil să rămână un exces de mască, pe care îl poți îndepărta cu o dischetă demachiantă, dar pielea mea cred că chiar avea nevoie de un tratament intensiv.

La final, trebuie să scoți inelul de fixare de pe dispozitiv și să arunci masca. Apoi, să clătești dispozitivul UFO 2 și inelul de fixare sub un jet de apă caldă.

Odată uscat, trebuie doar să atașezi inelul în dispozitiv și să îl așezi pe suport până la următoarele minute de răsfăț.

Eu cred că m-am hotărât deja care va fi următoarea mască. Tu cu ce vei începe?

Foto: PR, Arhiva personală.