Traseu Urban culinar în București

Ești în căutarea unui loc perfect pentru ieșirile în oraș cu prietenii și nu numai? O parte din echipa Alist Magazinea făcut un un top personal al celor mai ofertante locații de restaurante și delicii culinare, din București.

Monica Cismaru. Gargantua Park

Aproape în fiecare duminică îmi place să iau masa în oraș și prima mea alegere este Gargantua Park, pentru că este aproape de casă și îmi place mult mâncarea de aici. Fie că mi-e poftă de o salată sau de paste, fie că vreau să mănânc o friptură bună, pe care nu știu să mi-o prepar singură acasă, am ce alege din meniul variat. Preferatele mele? Spaghetele cu fructe de mare, pieptul de rață cu sos de portocale și sufleul de ciocolată.

Gargantua Parc – Str. Jean-Louis Calderon, nr. 69 

 @restaurantgargantua

Nicoleta Nicolae – Chefs Experience

Chefs Experience este mai mult decât un restaurant. Merg aici de când s-a deschis. Aflat pe Floreasca nr. 55, Chefs e un loc în care te poți bucura de tot felul de experiențe. De la cele culinare, la seri cu muzică live, la meniuri tematice, în care poți gusta tot felul de preparate din toate colțurile lumii… În această toamnă, trebuie să încerci aici celebrele scoici ale lui Chef Scărlătescu sau preparatele delicioase ale lui Chef Bontea. Nu rata, așadar, evenimentele cu Chefi celebri care îți oferă ocazia de a face cunoștință cu preparatele lor minunate.

Chefs Experience- Calea Floreasca, nr.55

@chefs.experience

Maria Stefan

Pentru mine nu există dimineață fără cadea, așa că îmi încep ziua la Bob Coffee Lab, iar dacă se ivește ocazia unui brunch sau prânz întârziat, Pio Bisto e destinația mea preferată.

Pio Bistro,  Puțul lui Zamfir Nr. 2

@piobistro

Daniel Ileana- Animaletto Pizza Bar

Deschis în urmă cu trei ani, Animaletto oferă atmosferă relaxată, un design minimalist și o pizza foarte bună. Nu rata pizza bufala cu vânătă și parmezan, dar și pizza prosciutto cotto. Prețurile sunt foarte bune, așa că nu ezita să își scoți partenerul într-o seară la Animaletto!

Strada I.C. Visarion  Nr. 10 

@animaletto.pizza.bar

Amalia Dobre- Simbio

Sunt multe locuri în București unde îmi place să mănânc și sp beau, dar, dacă ar fi să aleg unul, aș opta pentru Simbio, pentru că e la două minute distanță de casa mea. Aici mă-ntâlnesc cel mai des cu prietenii, aici dau o fugă în weekenduri pentru micul dejun- eggs florentine, my favorite, mai ales pentru sosul olandez pe care am tot zis să încerc să-l prepar și eu acasă. Salata de halloumi și legumele la grătar (toate mâncărurile fără carne, de fapt), pancakes cu ricotta, banane și sirop de arțar, smoothie-urile, vinul, grădina, pisicile… I heart Simbio.

Simbio- Strada Negustori Nr. 26

@simbiokb

Categorii Lifestyle