Un nou magazin cu bijuterii de lux s-a deschis în București

FotorCreated1

Dacă există o temă constantă răspândită în toate departamentele Chopard, aceasta este, fără nicio urmă de îndoială, creativitatea. În spatele fiecărui model se află un designer al cărui creion schiţează forme, sisteme tehnice şi nenumărate versiuni.

Renumit pentru creativitatea sa, tehnologia modernă şi îndemânarea maeştrilor săi, Chopard este unul dintre cele mai importante nume din industria ceasurilor şi bijuteriilor. Karl Scheufele şi soţia sa, Karin, au orchestrat dezvoltarea internaţională a companiei mai bine de 50 de ani şi sunt încă activi în cadrul acesteia. Cei doi copii ai lor sunt actualii co-preşedinţi: Caroline Gruosi-Scheufele este responsabilă pentru colecţiile dedicate femeilor, în timp ce fratele ei, Karl-Friedrich, se ocupă de colecţiile pentru bărbaţi şi manufactura Chopard din Fleurier, unitatea de producţie pentru mecanismele L.U.C.

De-a lungul ultimilor ani, grupul Chopard a cunoscut o evoluţie remarcabilă odată cu extinderea unităţilor şi a capacităţii de producţie, simultan cu expansiunea magazinelor.

Astăzi, Chopard are 1700 de angajaţi în întreaga lume. Implicată personal în toate nivelurile de design şi producţie a colecţiilor, familia Scheufele acordă o importanţă majoră menţinerii esenţei brandului Chopard: „un devotament neclintit faţă de tranziţii şi know-how combinat cu o continuă cercetare pentru inovaţii şi creativitate.”

Colecţiile de ceasuri şi bijuterii sunt rezultatul îmbinării măiestriei tradiţionale cu expertiza tehnică. De câţiva ani, adiţional colecţiilor de ceasuri, bijuterii şi creaţii Haute Joaillerie, Chopard s-a concentrat şi asupra accesoriilor. Genţile şi portofelele din piele naturală, ochelarii de soare şi instrumentele de scris sunt create cu cea mai mare grijă şi cu aceeaşi meticulozitate precum bijuteriile şi ceasurile pentru care Chopard este renumit în întreaga lume.

Poți descoperi universul Chopard în noul magazin din Băneasa Shopping City.