Tracy Anderson, antrenoarea vedetelor, își lansează o colecție de echipament sport

tracy anderson

Tracy Anderson (44 de ani) este cel mai cunoscut instructor de fitness de la Hollywood, unde antrenează celebrități pe bandă rulantă. Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham, Olivia Palermo se află pe lista clientelor sale.

Instructoarea de fitness se pregătește de lansarea propriei ei colecții de echipament sport, care va putea fi găsită în celebrul magazin Barney’s New York. Colecția conține 15 piese, este fabricată integral în LA și cuprinde topuri, pantaloni, body-uri etc.

Tracy Anderson s-a impus repede printre antrenorii de fitness de la Hollywood și a devenit preferata vedetelor datorită propriei ei metode de antrenament, care dă rezultate rapide. Ea a lansat și mai multe DVD-uri cu programe de fitness, iar milioane de femei întreaga lume îi urmăresc acum programele pe YouTube. Tracy este fiica unei dansatoare și s-a luptat cu excesul de greutate.

tracy anderson

Tracy Anderson a conceput singură un program de slăbit pe care l-a testat pe propria ei piele și de aici a început drumul ei către statutul de guru al fitness-ului.

tracy anderson

Principiile pe care se bazează Tracy cuprind remodelarea corpului femeilor printr-o dietă echilibrată și prin programe de fitness de ardere a grăsimilor, pentru a obține un rezultat uniform și, nu în ultimul rând, feminin.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle