VIDEO- Trend Challenge: Totul este oversized!

Suntem pentru prima oară în formulă de trei la Trend Challenge pentru că Alexia Eram a preluat provocarea de a găsi, împreună cu noi, o ținută oversized. Iar cadrul a fost desigur cel mai mare mall din România, Afi Cotroceni și cel mai mare magazin Peek& Cloppenburg din România, care ne-au inspirat în a crea ținutele acestui episod.

Deja trend-ul cu ținutele oversized este bine integrat în moda străzii. E suficient să ne uităm la hanoracele supradimensionate ale ultimelor sezoane- sigur aveți măcar unul, nu? Sau pantalonii cu talie înaltă foarte largi, purtați nonșalant peste niște tocuri înalte sau, în variantă mai comfortabilă, direct cu teniși, și aceștia devin din ce în ce mai ușor de întâlnit în toate magazinele. Cămășile masculine, a căror atracție majoră este tocmai faptul că sunt puțin “prea mari” pentru o femeie, ei bine acestea nu sunt trendy ci deja un articol pe care o mulțime de femei îl au în dulap, un must-have.

Pentru această temă, Dana a ales o pereche de pantaloni lărguți, de la departamentul de bărbați, cu un croi elegant, astfel încât s-au asortat perfect cu o cămașă albă, structurată și un cu un sacou auriu cu o textură care în mod sigur te va scoate în evidență. Ținută este perfectă pentru o seară petrecută alături de prieteni la un restaurant.

Alexia a mers pe ideea unei ținute young& cool, perfectă pentru vârstă ei. Așa că a ales un tricou pe care l-a legat în talie, o pereche de pantaloni de trening purtați cu ghete și o pufoaică oversized într-un roșu puternic. Alexia a punctat ținuta cu câteva accesorii care duc outfitul din zona de sporty în cea de Instagram-style: o căciulă cu un logo mare, la vedere, un must sezonul acesta și o mică borsetă din piele imprimată cu logo-uri.

Eu m-am orientat către departamentul de bărbați și am găsit niște pantaloni din catifea raiată, perfecți pentru toamna aceasta. Am ales niște ghete, însă probabil că ar merge la fel de bine cu niște botine albe  sau cu orice pantof cu vârful foarte ascuțit. Puloverul din mohair portocaliu este un vis supradimensionat- incredibil de pufos, partenerul ideal când pur și simplu nu mai ai chef să îți iei o jachetă pe tine.

Toamna această se poartă oversized, așa că magazinele vă așteaptă cu o mulțime de opțiuni cool! Go shop!

#AFIoversized

#AFIcelmaimaremall

#AFICotroceni

#AFIexperience

Categorii Video