Totul despre Lemonade, noul album al lui Beyoncé

beyonce lemonade

Weekend-ul acesta Beyoncé și-a luat fanii prin surprindere lansând exclusiv pe Tidal (serviciul de music streaming deținut de Jay-Z) noul său album, Lemonade, pentru care a realizat și un film cu același nume, lansat la HBO. Pelicula are aproximativ o oră și reprezintă o colecție de scene dedicate fiecărei piese de pe Lemonade.

album

În clipul regizat de Beyoncé și de alți șase regizori apar și vedete și apropiați ai familiei, de la Hattie White, bunica lui Jay-Z, la Serena Williams și Quvenzhané Wallis.

Imediat după lansarea albumului, au apărut și controversele din jurul acestuia, mai ales că Beyoncé vorbește în cântecele sale despre căsnicie, trădare și gelozie (Hold Up, Don’t Hurt Yourself, Daddy Lessons, Sorry), ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că artista a ales să facă dezvăluiri despre relația ei cu Jay-Z prin intermediul muzicii sale.

Looking at my watch, he shoulda been home / Today I regret the night I put that ring on / Mă uit la ceas, el ar fi trebuit să fie acasă / Astăzi regret noaptea în care am pus acel inel pe deget. (Sorry)

Can’t you see there’s no other man above you / What a wicked way to treat the girl that loves you / Nu vezi că nu există un alt bărbat mai presus de tine / Ce mod ciudat de a o trata pe fata care te iubește. (Hold Up)

Found the truth beneath your lies / Am descoperit adevărul în minciunile tale. (All Night)

1

Zvonurile despre problemele dintre Beyoncé și Jay-Z au apărut încă de acum doi ani, când cei de la TMZ au intrat în posesia unui filmuleț în care Solange, sora lui Beyoncé, îl lovea pe Jay-Z în liftul unui hotel, imediat după Gala MET. La momentul acela, presa a speculat că Solange a încercat să își apere sora, reacția ei fiind cauzată de infidelitatea lui Jay-Z, care ar fi înșelat-o pe B. cu mai multe femei (inclusiv numele Rihannei a apărut în discuție). Nici On the Run Tour, turneul lor prin America și Europa, nu a fost lipsit de incidente, mai ales că, la vremea respectivă, au apărut tot felul de zvonuri conform cărora Beyoncé urma să divorțeze de Jay-Z imediat după finalizarea spectacolelor, lucru care, bineînțeles, nu s-a întâmplat.

Așadar, ce credeți? Va rupe Beyoncé tăcerea de această dată sau este totul doar o foarte bună strategie de marketing?

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle