Tot ce trebuie să știi înainte de intervențiile de înfrumusețare

Există o multitudine de preconcepții, întrebări sau temeri care pot împiedica luarea unei decizii în privința intervențiilor de înfrumusețare. Tot ce trebuie să știi înainte de intervențiile de înfrumusețare cu fillere faciale cu acid hialuronic.

Cea mai frecventă temere și barieră în luarea deciziei de injectare este cea legată de frica de nenatural și de a fi judecate. În continuare suntem o societate conservatoare în care discuțiile referitoare la procedurile estetice faciale sunt considerate tabu. Află tot ce trebuie să știi despre injectările cu fillerele JUVÉDERM®, lider mondial al fillerelor faciale pe bază de acid hialuronic:

Sunt dureroase injecțiile cu fillere dermice?

Fillerele dermice JUVÉDERM® conțin anestezicul lidocaină, care ajută la reducerea oricărui disconfort pe care l-ai putea avea în timpul administrării tratamentului.

Cât durează efectul procedurii cu JUVÉDERM® și cum îmi pot menține rezultatele?

Rezultatele pot dura până la 24 de luni, în funcție de tratamentul ales. Fillerele faciale sunt temporare, astfel încât, acidul hialuronic va fi absorbit în mod natural în tegument, iar efectele vor dispărea treptat.

Ce medic sau clinică să aleg?

Dacă ai întrebări cu privire la fillerele faciale, discută cu un expert (medic dermatolog sau chirurg plastician) pentru a afla dacă acest tratament este indicat pentru tine. Participarea la o consultație nu implică un angajament; reprezintă doar un prim pas pentru a afla mai multe informații.

Ce se întâmplă în timpul unei consultații estetice?

Medicul estetician va evalua aspectul tău facial cu scopul de a realiza un plan de tratament personalizat. Consultația poate începe printr-o discuție referitoare la regiunea facială care te interesează. Medicul va face câteva fotografii pe care le va utiliza pentru a evidenția structura ta faciala unică și modul în care un filler dermic poate fi utilizat în cazul tău. Îți poate arăta cazurile Before&After ale altor persoane (sau îi poți solicita să îți arate) pentru a-ți forma o idee mai bună despre rezultatele tratamentului. În cazul în care decizi să efectuezi procedura, medicul estetician va concepe un tratament personalizat care se poate desfășura pe parcursul mai multor vizite.

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de injectare?

Durata vizitei depinde de planul tău de tratament și de medicul estetician, deși, în general, o programare ce include injectarea durează între 30 de minute și o oră. Medicul va începe prin revizuirea planului de tratament, oferindu-ți detalii cu privire la așteptările din cadrul vizitei respective și informații despre tipul de produs utilizat, precum și cantitatea injectată necesară atingerii obiectivului estetic. Atunci când ești pregătită, va dezinfecta zona de tratament pentru administrarea injectării propriu-zise. Fiecare injecție este scurtă, durează câteva secunde, iar cantitatea de JUVÉDERM® folosită va depinde de obiectivul principal al tratamentului. Tehnica de tratament variază, de asemenea, în funcție de ceea ce îți dorești să obții. De exemplu, medicul poate administra tratamentul într-o regiune facială care nu este neapărat de interes pentru tine, întrucât efectul pe care îl va crea va contribui la obținerea rezultatelor dorite.

După fiecare injecție, medicul va masa ușor zona respectivă pentru a asigura distribuția uniformă la nivel subcutanat. Vei putea vedea rezultatele imediat după administrarea tratamentului.

Este posibil ca medicul să îți propună stabilirea unei vizite de control peste câteva săptămâni, pentru a se asigura că ești mulțumită de rezultate.

Cât de repede este vizibil rezultatul procedurii cu JUVÉDERM®?

Rezultatele sunt vizibile imediat după administrarea tratamentului. Majoritatea pacientelor își reiau activitățile obișnuite în aceeași zi, în funcție de tratamentul primit.

Este recomandat să păstrezi o evidență a procedurilor primite, pentru a ajuta medicul la următoarea sesiune de tratament.

Află mai multe pe: https://www.juvederm.ro/

https://www.instagram.com/juvederm.romania/

https://www.facebook.com/JuvedermRo

Trebuie întotdeauna consultat un profesionist din domeniul sănătății specializat în estetică facială, pentru a decide dacă JUVÉDERM® este potrivit în cazul tău și pentru lista completă de reacții adverse.
Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.
© 2020 Allergan Aesthetics, an AbbVie Company. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.
Juvéderm® este o gamă de dispozitive medicale cu marcaj CE (0344), cu specificaţii şi caracteristici diferite. Este necesară întotdeauna consultarea unui medic specialist care să vă recomande produsul cel mai adecvat din gama Juvéderm® pentru nevoile dumneavoastră.
Profesioniştii în domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice incident referitor la un dispozitiv medical prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro precum şi către Allergan S.R.L. folosind următoarele date de contact: ProductSurveillance_EAME@Allergan.com, Safety.Romania@Allergan.com, Info.Romania@Allergan.com, Medinfo.Romania@Allergan.com, Tel: (+4) 021 301 53 02, (+4) 072 261 62 97.RO-JUV-2050056

Data pregătirii: Decembrie 2020

Foto: PR.