Tot ce trebuie să știi despre serviciul de styling personalizat de la TOPSHOP

În martie, s-a deschis în România primul magazin TOPSHOP TOPMAN, și odată cu el, s-au multiplicat și posibilitățile noastre de-a ne păstra garderobele up to date în fiecare sezon. Brandul care vinde la nivel global o pereche de jeans la fiecare 10 secunde e acum în București, mai exact, în București Mall. 70% din spațiul comercial e dedicat colecțiilor TOPSHOP mainline, boutique și denim, în timp ce 30% din suprafață e ocupată de colecțiile TOPMAN mainline, denim și formal outwear. Dar supriza și asul din mâneca acestui brand este un serviciu premium de personal shopping & styling – un concept care vine în sprijinul clienților și este gratuit. Practic, ești la distanță de un telefon și o programare de o experiență care ar putea să-ți schimbe obiceiurile de a-ți alcătui outfiturile și felul în care îți organizezi garderoba, să-ți educe simțul estetic și să te ajute să-ți cunoști mai bine atuurile, pentru a le scoate în evidență prin styling. 

Cum funcționează serviciul de personal shopping și styling?

Serviciul personalizat de styling de la TOPSHOP TOPMAN este o experiență aparte de shopping, gratuită, one-to-one sau în grupuri de câte doi, și durează o oră. Ești invitat în Stilist suite – o cabină de probă special concepută pentru o sesiune de shopping ca la carte, unde vei sta de vorbă cu un specialist care, inițial, te va asculta, apoi, în funcție de nevoile tale, îți va sugera și selecta piese potrivite pentru tine din magazin. „Selectez piese și le dau sfaturi bazându-mă pe necesitățile lor – poate caută o ținută pentru un anumit eveniment, poate caută să-și dezvolte o garderobă pentru birou sau pur și simplu le ofer sfaturi punctuale cu exemple palpabile despre ce ar trebui să poarte și ce nu, în funcție de siluetă, culoarea părului, culoarea tenului etc. Pe lângă aceste recomandări, mă asigur că ei înțeleg că mă aflu acolo pentru a-i ajuta, mă asigur că probează mărimea potrivită și că articolele respective le pun în evidență personalitățile. Din acest punct, discuțiile pot evolua către recomandări de ținute complete, tips & tricks, pentru ce ocazie e pretabilă respectiva ținută etc.“, spune Silvia Cîmpeanu, personal shopper & stylist la TOPSHOP TOPMAN. Cu alte cuvinte, ai la îndemână un profesionist care îți va fi îndrumător timp de o oră și de la care vei afla numeroase lucruri utile cu privire la stilul tău personal, pe care le poți pune apoi în practică.

Experiența noastră

Iar ca o exemplificare, ca să-ți dai seama mai bine care pot fi rezultatele unei astfel de sesiuni de styling personalizat la TOPSHOP TOPMAN, iată mai jos rezultatul unei ore petrecute în magazin și în Stilist Suite, alături de Silvia Cîmpeanu, personal shopper & stylist TOPSHOP TOPMAN.

Amalia Dobre, fashion editor Alist Magazine, și Silvia Cîmpeanu, personal shopper & stylist TOPSHOP TOPMAN

Pentru că împărțim același domeniu, n-am fost tocmai clientul „perfect“ pentru Silvia, însă, chiar și așa, mi-a oferit câteva sugestii de oufituri foarte creative. Eu m-am îndrăgostit de acest combo – sacou, cămașă și fustă și mi le-am ales într-o doară, însă am lăsat-o pe Silvia să-mi accesorizeze ținuta, și, cumva surprinzător pentru mine, deși era prima oară când ne vedeam, mi-a intuit foarte bine zona estetică.

Silvia și-a ales și ea unul dintre outfiturile preferate din magazin, își pregătise inițial două, însă a renunțat la rochia superbă, cu zebra print, despre care mi-a mărturisit că-i place cum se așază pe orice tip de siluetă, în favoarea outfitului cu jachetă din piele și pantaloni din denim cu talie înaltă, pentru contrast.

Poți afla de la ea multe ponturi de styling, îți poți alege, spre exemplu, un item preferat pe care ai vrea să-l integrezi în ținutele tale, și de acolo, împreună cu ea, poți construi numeroase variante de styling cu acea piesă. Îți poate povesti despre tendințe, despre ce piese te avantajează și te poate ajuta să-ți regândești garderoba în avantajul tău. „Noi nu încurajăm achiziția unui produs, ci mai degrabă ne dorim ca un client să aleagă produsul ideal pentru el, să fie fericit cu produsul ales și să înțeleagă de ce TOPSHOP TOPMAN sunt branduri speciale atât de aproape de inima și necesitățile a milioane de clienți worldwide“, a conchis Silvia Cîmpeanu. 

Amalia Dobre, fashion editor Alist Magazine

Ochelari TOPSHOP, 79 lei
Cercei TOPSHOP, 59 lei
Blazer TOPSHOP, 339 lei
Cămașă TOPSHOP, 199 lei
Fustă TOPSHOP, 225 lei
Geantă TOPSHOP, 159 lei
Botine TOPSHOP, 349 lei

Silvia Cîmpeanu, personal shopper & stylist TOPSHOP TOPMAN

Ochelari TOPSHOP, 69 lei
Cercei TOPSHOP, 59 lei
Maiou TOPSHOP, 109 lei
Jachetă din piele, TOPSHOP, 949 lei
Jeans TOPSHOP, 239 lei
Geantă TOPSHOP, 139 lei
Sandale Topshop, 195 lei

Din luna martie a acestui an București Mall Vitan găzduiește primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România, cu o suprafață de 1000 m2. Pentru a beneficia de o sesiune gratuita de styling personalizat, te poți programa la bucharestmallps@voicilamode.ro sau la numărul de telefon +40 784 26 963