Tot ce trebuie să știi despre nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Pentru Prințul Harry și Meghan Markle urmează o perioadă foarte agitată: în lunile următoare, cei doi vor fi prinși cu pregătirile pentru cea mai așteptată nuntă a anului: nunta lor! O lume întreaga stă cu ochii pe Familia Regală și pe anunțurile făcute de Palatul Kensington, așa că am adunat, în rândurile de mai jos, toate informațiile pe care le-am aflat până acum despre evenimentul anului.

UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC NUNTA?

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători la Capela St. George  de la Castelul Windsor, iar data aleasă de cei doi este 19 mai 2018. Harry și Meghan vor defila mai întâi pe străzile Londrei, unde cel mai probabil oamenii se vor aduna să-i aștepte încă de dimineață, iar apoi vor merge să facă schimb de jurăminte în fața Arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby. Cununia de la Windor va dura o oră, de la 12 la 1.

În cazul în care sunteți la Londra în acea perioadă și vreți să asistați la defilarea celor doi, trebuie să știți că ruta aleasă include High Street, Sheet Street, Kings Road și Albert Road. Dacă sunteți în aceste zone pe 19 mai, sunt șanse mari să îi vedeți pe Prințul Harry și Meghan Markle în ținutele lor de nuntă.

PETRECEREA

Odată ce vor ajunge la Castelul Windsor, cei doi se vor alătura familiei și prietenilor apropiați la petrecerea găzduită de Prințul Charles, care a organizat o petrecere și în 2011, după ceremonia religioasă a Prințului William și a Ducesei de Cambridge – Kate Middleton.

DEGHIZARE

În toată această nebunie regală, publicul și paparazzi stau în permanență cu ochii pe Meghan, așa că nu e de mirare că aceasta a recurs la câteva tactici pentru a se ascunde de privirile curioșilor. Se pare că Meghan alege să se deghizeze ori de câte ori iese din Palatul Kensington și treaba asta îi iese chiar foarte bine. „Sunt șase intrări și șase ieșiri la Palatul Kensington. Ea poate să iasă și să intre ori de câte ori dorește și se descurcă excelent cu aparițiile incognito”, a declarat o sursă de interiorul palatului pentru E! News.

ÎN LOC DE CADOURI

Prințul Harry și Meghan Markle vor ocoli tradiția cadourilor de nuntă și, în schimb, le vor cere invitaților să doneze banii fundației caritabile patronate de Harry. Discutând despre această decizie, o sursă apropiată cuplului le-a povestit celor de la The Sun motivele lor: „Prințul Harry este un bărbat care deja are totul. El nu vrea ca invitații să își piardă timpul cumpărând cadouri extravagante, însă vrea ca aceștia să îi susțină acțiunile caritabile.”

LISTA DE INVITAȚI

Pe lista invitaților se vor afla în mod sigur Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Prințul William & Kate Middleton și copiii lor, dar și sunt șanse mari să își facă apariția și colegii lui Meghan din Suits, mai ales că aceasta e bună prietenă cu partenerul ei din serial, Patrick J. Adams. În plus, e posibil să își facă apariția și soții Barack și Michelle Obama, cu care Prințul Harry s-a împrietenit foarte mult în timpul Jocurilor Invictus pe care le organizează an de an. De asemenea, cuplul Obama e apropiat de Prințul William și Ducesa de Cambridge.

ÎNCĂLCARE DE PROTOCOL

Dacă este ceva ce Meghan Markle adoră să facă, acel lucru ar fi să încalce protocolul regal. La nunta sa, actrița vrea să fie condusă la altar de mama ei, nu de tatăl său, așa cum spune tradiția. În plus, Meghan vrea să facă valuri în ziua cea mare într-un mod cu totul neobișnuit pentru Familia Regală: să țină un discurs la petrecerea de după cununia religioasă. Și având în vedere că aceasta a fost multă vreme ambasador ambasador activ al Națiunilor Unite, militând adesea pentru drepturile femeile și egalitatea de gen. În 2016, aceasta a mers în Rwanda pentru a susține campania Clean Water, așa că nu există nici urmă de îndoială că un discurs la propria nuntă va fi chiar floare la ureche pentru ea.

UNDE VOR LOCUI PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE DUPĂ NUNTĂ?

Cei doi nu trebuie să își facă griji în această privință, pentru că au deja locul asigurat la Nottingham Cottage de la Palatul Kensington.

CE TITLU VA AVEA MEGHAN MARKLE?

Nu o să mai fie Meghan, Meg sau Rachel din Suits, pentru că va primi un titlu formal, fie Alteța Sa Prințesa de Wales, fie Ducesa de Sussex. Nu i se va putea spune doar Prințesa Meghan, pentru că numai celor cu sânge regal li se poate spune așa. Dar nici Prințesa de Wales nu sună deloc rău.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle