Tot ce trebuie să știi despre idolii adolescenților

adolescenti

Îi urmărim pe Instagram și  pe Facebook, citim orice interviu pe care îl dau și vrem să fim mereu la curent cu evenimentele din viața lor… Da, așa este, vorbesc despre idolii noștri, ai adolescentelor. Fiecare are gusturile sale, dar care sunt în topul preferințelor? Ei bine, vă spunem noi.

1. Kendall  Jenner

Tânăra în vârstă de 21 de ani este prezentă peste tot în lumea fashion, îi poate numi prieteni pe cei mai mari designeri, precum Karl Lagerfeld sau Marc Jacobs, și reprezintă un exemplu pentru adolescente. Kendall a devenit cunoscută prin apariția în emisiunea Keeping Up with the Kardashians, iar apoi a continuat cu o carieră de model. Anul trecut a participat pentru prima dată la defilarea Victoria’s Secret din New York și a fost aleasă și pentru show-ul din acest an de la Paris. Pe aplicația sa, Jenner postează articole despre lumea modei, împărtășește sfaturi despre frumusețe și le oferă fanilor oportunitatea de a fi mai aproape de ea.

kendall-jenner

 2. Gigi Hadid

Precum prietena sa amintită mai sus, Gigi Hadid este una dintre cele mai importante fețe din lumea modei. Ea și-a început cariera de la vârsta de doi ani, lucrând pentru Baby Guess. Anul acesta a creat o linie de încălțăminte împreună cu Stuart Weitzman și o linie de haine în colaborare cu Tommy Hilfiger. În plus, Hadid a fost, alături de Jay Pharoah, gazdă a competiției muzicale American Music Awards 2016 și, la fel ca și anul trecut, a fost prezentă în show-ul Victoria’s Secret de la Paris. Momentan, Gigi Hadid este într-o relație cu fostul membru al trupei One Direction, Zayn Malik.

gigi-hadid

3. Shawn Mendes

În 2013, industria muzicală s-a îmbogățit cu un artist foarte talentat: Shawn Mendes. Acesta a fost descoperit datorită aplicației Vine, unde posta clipuri de șase secunde, în care făcea cover-uri. Cariera lui Shawn a escaladat rapid, în 2014 fiind lansat primul său album, Handwritten. Melodia Stitches a fost, însă, cea care l-a făcut cunoscut pe întreg mapamondul. Ca următor pas, Mendes a cântat în deschiderea concertelor lui Taylor Swift în timpul turneului 1989. Al doilea album, Illuminate, pe care se află și cântecele Treat you Better și Mercy, a apărut pe 23 octombrie, anul acesta. Ca influențe muzicale, Mendes a afirmat în repetate rânduri că Ed Sheeran, John Mayer și Justin Timberlake ocupă pozițiile fruntașe. La competiția MTV Europe Music Awards 2016, cântărețul a câștigat premiile la categoriile Best Male și Best Worldwide Act. În plus, Shawn este foarte activ pe rețelele de socializare Twitter și Instagram, ținând strâns legătura cu fanii.

mendes

4. Justin Bieber

Un artist controversat, Justin Bieber este adorat de multe fete din toată lumea, dar a avut și momente când și-a îndepărtat susținătorii, iar mofturile de vedetă și-au făcut apariția. Din fericire pentru noi, canadianul în vârstă de 22 de ani continuă să scoată hit-uri, făcându-ne playlist-ul mai interesant. În 2015, cântărețul și-a lansat al șaselea album, Purpose, care a ajuns numărul 1 în topul Billboard 200. Pe album se regăsesc cunoscutele piese What Do You Mean, Sorry, Love Yourself și Company. La competiția muzicală MTV Europe Music Awards 2016, Bieber a ieșit învingător la categoriile Best Canadian Act, Best Song (Sorry) și Biggest Fans, iar la concursul American Music Awards a câștigat premiile pentru Video of The Year (Sorry), Favorite Male Artist-Pop/Rock, Favorite Album-Pop/Rock și Favorite Song- Pop/Rock. Ce an pentru Justin Bieber!

Dar pe lângă carieră, Justin are și o viață personală foarte comentată. În august , după disprețul fanilor față de pozele în care canadianul apărea împreună cu iubita sa, Sofia Richie, și după schimbul de replici acide dintre el și Selena Gomez, fosta sa prietenă, Bieber a decis să își închidă contul de Instagram. Relațiile artistului sunt atent urmărite atât de fani, cât și de media, însă până la urmă, lucrul cel mai important este că, din punct de vedere muzical, cântărețul nu ne dezamăgeşte.

justin

Text de Emilia Mocanu, elevă în clasa a IX-a la Şcoala Centrală din Bucureşti. Foto: hepta.ro