Tot ce trebuie să știi despre garderoba lui Meghan Markle

meghan markle

Că se îmbracă bine nu mai este de mult o noutate, Meghan Markle e mai tot timpul pe listele „best dressed“ ale publicațiilor, iar de curând într-un top pus la cale de lyst.com a fost plasată pe locul al 3-lea la categoria cele mai influente vedete anul acesta.

Dar ce înseamnă să ții sub control o garderobă de Ducesă în 2018? În primul rând înseamnă investiție serioasă, totalul pieselor purtate de Meghan a fost estimat la suma de 852.355 de lire  în ultimul an – destul de impresionant nu-i așa? Și asta înseamnă haine și accesorii cumpărate, pentru că, după cum probabil știi deja, Meghan nu poate accepta haine gratuite de la designeri, singura posibilitate de-a economisi sunt reducere discreționare pe care brandurile le pot aplica în cazul ei.

Chiar dacă nu are un stilist oficial, Ducesa se sfătuiește cu buna ei prietenă Jes­sica Mul­roney când vine vorba de ținutele pentru evenimentele oficiale și pare să fie suficient. Mai mult, înainte de turneul în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, stilista a venit special din Toronto în Londra pentru a o ajuta să-și construiască outfiturile. N-a fost treabă ușoară având în vedere că a purtat 39 de outfituri în cele 16 zile petrecute în turneu.

Un alt lucru de știut e că, spre deosebire de Kate Middleton, Meghan Markle are o mai mare libertate când vine vorba de vestimentație și styling, Ducesa de Cambridge fiind „în vizor“ pentru că urmează să fie Regină și nu are voie să se abată de la regulile de etichetă ale Palatului. Singurul item impus pe care trebuie să-l ia în seamă sunt dresurile nude, courtesy of Regina Elisabeta a II-a.

Mantourile

Au probabil zona lor specială în gardora Ducesei, pentru că sunt de multe ori subiect de discuție în presă și a purtat până acum suficient de multe să credem asta. Fie că alege unul de la un magazin mass market, cum e J. Crew ori de designer, cum sunt cele de la Stella McCartney, Burberry ori Karen Walker.

Pantofii

Când vine vorba despre pantofi, preferă clasicii stilettos pe care-i poartă mai tot timpul, excepție făcând, doar în cazuri excepționale, cizmele și botinele pe timp de iarnă și sandalele romane și espadrilele Castaner pe care le poartă vara. Branduri preferate? Aquazurra, Sarah Flint, Manolo Blahnik, Stuart Weitzman. Detaliu neobisnuit: Meghan pare să fi dezvoltat un obicei din a purta pantofi cu un număr mai mare – și e un obicei cât se poate de sănătos, pentru că, astfel, își protejează picioarele de problemele pe care le pot cauza tocurile și statul mult în picioare. „Celebritățile obișnuiesc să aleagă pantofi cu un număr sau două mai mari, când vine vorba de red carpert ori alte tipuri de evenimente“, a declarat Harriet Davey, fashion expert, pentru The Sun. Motivul? Bătăturile.

Gențile

Gențile Ducesei, spre deosebire de cele pe care le alege Kate, care sunt de cele mai multe ori de dimensiuni mici, vin de regulă sub formă de tote bag-uri, cum sunt cele de la Strathberry sau Fendi Peekaboo, schimbând un pic direcția la evenimentele oficiale, unde optează pentru clutchuri în culori închise ori metalizate și, uneori, pentru casete.

Rochiile

În afară de câteva excepții, când am văzut-o purtând rochii mini ori cu umerii dezgoliți, schema preferințelor lui Meghan e cumva ciclică, alege mai mereu rochii-sacou sau rochii midi ori până la genunchi, cambrate, singura variabilă fiind mânecile care sunt uneori lungi ori foarte scurte.

Accesoriile

Meghan preferă accesorizarea minimală, asta înseamnă că n-o prea vedem purtând bijuterii în timpul zilei, iar pentru evenimentele de gală, uneori, apelează la arhiva Reginei. Accesoriile de cap sunt de regulă alese în funcție de outfit, Meghan obișnuind să-și asorteze culoarea rochiei ori chiar a întregului outfit cu pălăria.

Foto: hepta.ro