Tot ce trebuie să știi despre gala Premiilor Oscar 2017

Un scenariu bine pregătit, multe filme bune, dar și o mulțime de surprize pentru nominalizați (lista completă a nominalizaților este aici): mai este foarte puțin până la decernarea Premiilor Oscar, iar noi de-abia așteptăm să aflăm câștigătorii acestei ediții.

Ca în fiecare an, actorii și actrițele care au intrat în cursă vor fi recompensați cu un goodie bag foarte generos. Cadoul lor din acest an valorează 260 000 de dolari, mai mult decât în 2016, când bugetul a fost de 232 000 de dolari. Printre surprizele pe care aceștia le vor primi din partea companiei Distinctive Assets se numără și cinci vacanțe (inclusiv un sejur în Hawaii, într-o vilă luxoasă din Kauai, și o excursie la Grand Hotel Tremezzo de la Lacul Como, Italia – pentru cei care vor să calce pe urmele lui George Clooney, care și-a cumpărat și o casă în zonă).

Goodie bag-ul conține și o rezervă pentru 10 ani de produse cosmetice Oxygenetix, zece sesiuni de antrenament cu Alexis Seletzky, trainerul vedetelor, suplimente alimentare, un sistem Smart Home de la Oomi și… 12 cutii de mere Opal. Sună bine nu-i așa? Adevărul este că nici noi nu am fi prea supărați dacă nu am câștiga Oscarul: cadourile oferite de Distinctive Assets sunt cea mai bună compensație.

Printre starurile care vor urca pe scenă pentru a prezenta categoriile și pentru a înmâna statuetele de aur se numără Chris Evans, Dakota Johnson, Jamie Dornan, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Kate McKinnon, Hailee Steinfeld, Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance și Alicia Vikander, Halle Berry.

Chris Evans, Dakota Johnson și Jamie Dornan, Scarlett Johansson

Justin Timberlake este nominalizat anul acesta la Oscaruri la categoria Cel mai bun cântec (Can’t Stop the Feeling din animația Trolls), așa că va urca pe scena Teatrului Dolby pentru a interpreta această piesă. Însă programul muzical nu se va opri la Justin: Sting, Lin-Manuel Miranda și John Legend își vor face și ei apariția la Oscaruri.

Cea de-a 89-a ediție a Premiilor Oscar 2017 va avea loc, ca de obicei, la Teatrul Dolby din Los Angeles, pe 26 februarie. Gazda ceremoniei va fi Jimmy Kimmel, care va prezenta pentru prima dată Oscarurile.

Și cum mai avem de așteptat puțin până la gala de pe 26 februarie, acum este momentul să vedem aparițiile de la prânzul oficial organizat în cinstea nominalizaților, eveniment care a devenit deja tradiție.

Matt Damon, Casey Affleck, Lucas Hedges, Michelle Williams, Kenneth Lonergan, Kimberly Steward, Kevin J. Walsh și Lauren Beck
Laura Dern, Nicole Kidman și Dawn Hudson, președinte al Academiei Americane de Film

CITEȘTE ȘI:

10 lucruri inedite despre nominalizații la Oscar din acest an

Premiile Oscar 2017: lista nominalizărilor

Categorii Lifestyle