Tot ce trebuie să știi despre colecția Chanel pentru primăvară-vară 2019

chanel

Sezonul trecut, Karl Lagerfeld prezenta colecția Chanel într-o pădure deasă, anul acesta, și-a dus modelele pe plajă, să defileze printre valuri – locația fiind, bineînțeles, aceeași, și preferata lui, Grand Palais.

La vremea când Chanel prezenta colecția pentru primăvară-vară 2019, în Paris erau în jur de 10 grade și o zi noroasă, dar asta n-are nicio importanță pentru că în Grand Palais „se instalase“ vara, cu temperaturi optime și valuri ca-ntr-o zi ideală la plajă. Sunetul perscărușilor a semnalat startul show-ului și modelele au început să defileze desculțe pe nisip, printre valuri, cu încălțările în mână. Ce ne-a atras atenția? Tot! Dar ne-au plăcut în mod special pălăriile oversized și șepcile din rafie, costumele de baie, combo-ul de genți, abundența de deux-pieces și asocierea blazerului iconic supradimensionat cu pantalonii de biker.

chanel

Plaja vine să continue cumva seria Chanel Beach – în iunie, casa a lansat colecția Coco Beach în 26 de magazine, ce cuprinde espadrile, genți de plajă și costume de baie. Iar asta vine în completarea unui mic portofoliu în această direcție – luna trecută, Chanel a anunțat că a cumpărat marca britanică premium de costume de baie masculine Orlebar Brown, iar achiziția se alătură mărcii de costume de baie pentru femei cumpărată în 1996, Eres.

chanel chanel chanel chanel chanel