Tot ce știm până acum despre posibila sarcină a lui Kylie Jenner

De trei zile încoace, tot Internetul dezbate o singură problemă: este sau nu este însărcinată Kylie Jenner? Vedeta nu a făcut niciun comentariu pe această temă, dar surse apropiate familiei au confirmat pentru publicațiile People și TMZ că, în februarie, mezina clanului Kardashian-Jenner va deveni mamă pentru prima dată.

Tatăl copilului ar fi rapperul Travis Scott, iubitul lui Kylie. Relația lor a început în aprilie, când cei doi au fost surprinși ținându-se de mână la Coachella. Tot atunci, Kylie s-a despărțit de Tygga, un alt cunoscut rapper american, după doi ani petrecuți împreună.

În ultimele luni, Travis și Kylie nu s-au dezlipit unul de celălalt, iar zilele trecute, cei de la The Sun au publicat o fotografie cu cei doi la o plimbare prin Las Vegas, Kylie purtând un tricou care îi dezvăluia burtica.

Însă Kylie Jenner nu se grăbește să facă declarații despre așa zisa sarcină. La numai 20 de ani, aceasta este o femeie de afaceri de succes (linia sa de cosmetice, Kylie Cosmetics, îi aduce sute de milioane de euro annual) și are o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare (pe Instagram este urmărită de mai bine de 98 de milioane de oameni). Și se bucură chiar și fără un bebeluș pe drum de extrem de multă atenție!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle