Tot ce știm până acum despre al șaselea sezon Game of Thrones

got cover

Am așteptat aproape un an cel de-al șaselea sezon Game of Thrones, un an în care am auzit tot felul de povești și teorii legate de evoluția serialului, iar acum nu prea ne vine să credem că mai sunt numai câteva zile până când vom afla ce se întâmpla mai departe cu personajele din Westeros. Mai e atâââât de puțin până pe 24 aprilie!

Ultimul episod din al cincilea sezon ne-a lăsat cu nenumărate semne de întrebare. Nu, nu vom da spoilere în cazul în care nu ați apucat să vedeți toate episoadele, dar vom spune că suntem tare curioși cum va funcționa o anumită alianță și, mai ales, care va fi soarta lui Jon Snow (Kit Harington). Iar curiozitatea noastră este cu atât mai mare cu cât, pentru prima dată, acțiunea serialului nu are la bază cărțile lui George R. R. Martin, așa că rămâne de văzut ce vor decide producătorii pentru noul sezon.

Câteva indicii au fost dezvăluite deja în trailerele și posterele publicate până acum. În primul rând, Tyrion Lannister (Peter Dinklage) rămâne alături de vicleanul Varys (Conleth Hill), după cum vedem în una dintre secvențele publicate recent, iar în noile episoade sperăm să aflăm dacă vechile lor planuri vor da rezultate. Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ajunge din nou în mijlocul clanului Dothraki, însă de această dată situația nu pare să fie una roz pentru ea, mai ales că aceștia nu o tratează tocmai bine. În același timp, situația din Meereen, orașul cucerit de ea, este tot mai instabilă din cauza fanaticilor din gruparea Sons of the Harpy.

daenerys

În al șaselea sezon din Game of Thrones ne reîntâlnim și cu Bran Stark (Isaac Hempstead Wright), care a crescut și acum are de-a face cu deja faimoșii White Walkers, ce sunt pe cale să înceapă un război împotriva oamenilor.

bran

În ceea ce o privește pe Arya (Maisie Williams), aceasta este avertizată de maestrul Jaqen H’ghar (Tom Wlaschiha) că a primit o a doua șansă, dar că nu va beneficia de a treia, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă. În trailerul noului sezon, Arya este oarbă, aceasta fiind pedeapsa ei pentru neascultarea unui ordin, însă își continuă inițierea alături de Faceless Men.

arya

Cât despre Sansa Stark (Sophie Turner), mărturisim că așteptăm cu nerăbdare să descoperim ce se va întâmpla cu ea, mai ales după ce am văzut pe canalul de YouTube Game of Thrones o secvență în care Sansa și Theon (Alfie Allen) aleargă printr-o pădure, semn că sunt pe cale să fugă din Winterfell, departe de Ramsay Bolton (Iwan Rheon).

Iar Cersei (Lena Headey) își revine după momentele umilitoare din al cincilea sezon și este pregătită să le demonstreze tuturor, încă o dată, de ce sunt capabili cei din familia Lannister. Dar oare Jamie (Nikolaj Coster-Waldau) va fi alături de ea?

jamie

Indiferent de modul în care vor evolua lucrurile, un lucru este cert: acțiunea celui de-al șaselea sezon Game of Thrones va fi una plină de intrigi și suspans. Primul episod va fi difuzat în premieră la HBO, luni, 25 aprilie, de la ora 4:00 am, odată cu premiera din Statele Unite. Episodul va fi disponibil fără abonament și pe HBO GO.

Foto: HBO România

Categorii Lifestyle