Slăbiciune, numele tău e femeie! Parfumuri care ne-au atras atenția #beauty

Sunt inegalabile cuvintele lui William Shakespeare. La fel este și experiența extrem de personală pe care o avem cu parfumul adorat. Iar când numele tău (sau al fetiței tale) coincide cu cel al parfumului, chimia este deplină.

Create de artiști, după ani de muncă în laborator, explorând, combinând, testând, parfumurile sunt slăbiciunea noastră. Ne fac să visăm, să ne imaginăm o viață specială – a noastră sau a copilului iubit.

Inspirate de nume importante din istoria trecută sau recentă, a Casei de parfumuri sau a lumii, parfumurile care poartă nume de femeie sunt aici pentru a-ți fi inspirație și pentru a-ți da încredere în tine.

Bianca

Apa de parfum Bianca de la Tocca este o esență energizantă, care are la bază note de ceai verde, trandafir și lămâie. O găsești online pe douglas.ro.

Delina

Buchetul senzual cu trandafir turcesc, lăcrămioare și bujor, creație a Parfums de Marly, devine mai complex pe măsură ce se dezvăluie trioul fructat de rubarbă, litchi și bergamotă. Baza de casmir și mosc dau profunzime parfumului. În magazinul Obsentum, Băneasa Shopping Center.

Amelia

Creat în onoarea Ameliei Brooke, străbunica lui Simon Grossmith, persoana care a fost cheia pentru dezvoltarea Casei de parfumuri Grossmith, Amelia este o compoziție elegantă, cu arome chypre, note de neroli și osmanthus, trandafir, bujor și iasomie, pe o bază caldă de ambră. Îl găsești pe beautik.ro.

Bella

Lansat în 2018, apa de toaletă Bella al Casei Nina Ricci are note energizante de mandarină verde, rubarbă, lămâie. Esențele de trandafir, frezie, din mijloc, și cele de mosc alb și vanilie completează buchetul floral-fructat. Îl găsești pe sephora.ro.

Anita

Creat de Esse Strikes The Notes, parfumul Anita se deschide cu o grădină de flori de iasomie, portocală, violete, tuberoze, gardenie, ciclamen, urmate de iris, piper negru, bujor și lemn de cașmir. Notele finale, cele mai persistente pe care le vei păstra pe piele sunt de vanilie, mosc alb, fructe de pădure, ambră albă și semințe de ambretta. Îl găsești pe beautik.ro.

Anaïs

Creat în 1978, Anaïs Anaïs L’Original Eau de Toilette de la Cacharel atrage prin prospeţimea florală a crinului de Bourbon, senzualitatea seducătoare a trandafirului şi a iasomiei, profunzimea ambrei și a tămâiei. Îl găsești pe douglas.ro.

Ella

Cuvintele-cheie al apei de parfum Ella de la Arquiste sunt: magnetism, atracție, instinct animalic. Esențele de floare de cannonball, radăcinile de angelica, trandafirul turcesc, iasomia, mierea și acordurile de cardamom și de fum de țigaretă completează un parfum de nișă extravagant. Îl găsești pe madisonperfumery.com.

Gabrielle

O interpretare florală și luminoasă, Gabrielle Chanel Essence este inspirată de personalitatea celebrei Gabrielle Chanel, cea care a schimbat regulile în vestimentația feminină și a rămas astfel un simbol în modă. Gabrielle Essence surprinde cu note intense de iasomie, fructate de ylang-ylang, cu arome fresh de floare de portocal și tuberoză de Grasse.

Valentina

Oriental-floral, parfumul Valentina, în varianta Poudre, creat de casa Valentino conține note de iris, tuberoză, vanilie, tonka și ambră. Îl găsești pe site-ul notino.ro.

Foto: PR, fotojet.