Top Gun (1986) va avea o continuare

Se pare că moda scoaterii de la naftalină a producțiilor care au avut succes în trecut a atins punctul culminant. După anunțul continuării Gossip Girl, urmează ca și Top Gun, producția de succes din 1986 să aibă un sequel.

Noul film care continuă drama militară se va intitula Top Gun: Maverick. Evident, Tom Cruise nu va lipsi din distribuție. Lansarea producției Top Gun: Maverick fusese anunțată pentru data de 12 iulie 2019, dar s-a amânat totul pentru 26 iunie 2020. Se pare că și Val Kilmer va apărea în noul film, în rolul aceluiași rival al lui Maverick, Iceman. Și numele lui Gene Hackman a fost vehiculat, dar acesta a negat că va face parte din noul Top Gun.

În sequel va mai juca și Jennifer Connely, care va interpreta rolul unei mame singure, proprietara unui bar de lângă baza militară. Distribuția va fi completată de John Hamm și de Ed Harris, despre ale căror roluri nu se știe mare lucru deocamdată.

Intriga din Top Gun 1986 era declanșată de competiția dintre piloții americani și cei ruși, ca un ecou al războiului rece din acele timpuri. Se pare că acesta va fi revitalizat, rușii fiind aceiași băieți răi cu care ne-au obișnuit filmele americane.

Întârzierea lansării sequelului Top Gun a fost explicată și prin nevoia producătorilor de a acorda mai mult timp elementelor logistice și tehnice pe care le-a implicat filmul, pentru un rezultat impresionant.

Foto: Hepta

10 filme noi de văzut în iulie la cinema

Planul nostru pentru următoarea lună? Ne ascundem de caniculă în sala de cinema, la un film bun. Iată care sunt premierele lunii iulie.

Cinefilii pasionații de gastronomie își pot cultiva pasiunile urmărind câteva producții emblematice cu și despre mâncare (dar nu numai). Iată care sunt cele mai bune filme pentru pasionații de mâncare.

Continuăm călătoria pe teritoriul generos al filmelor cu documentare fashion (găsești aici și alte recomandări) și-ți propunem un alt pachet de filme must-see, dacă vrei să afli ceva mai mult despre evenimentele și oamenii care au schițat cursul istoriei modei. Citește mai multe despre 5 documentare fashion pe care trebuie să le vezi

Categorii Lifestyle