TOP 7 produse cheie pentru un GLOW memorabil

Chiar dacă vara s-a sfârșit, pielea cu un aspect proaspăt și luminos devine din ce în ce mai în vogă. Companiile de frumusețe lansează din ce în ce mai multe produse focalizate pe piele, ușor de folosit, pe care orice femeie le poate utiliza zilnic pentru a obține un look tineresc, fresh. Cel mai important aspect, înainte de a ajunge la etapa machiajului, este îngrijirea corespunzătoare a tenului. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să afli ce tip de ten ai și de ce tip de produse  are nevoie pentru a arăta armonios. Este recomandat minimum un tratament clasic de curățare a tenului pe lună, astfel încât impuritățile pe care nu le poți îndepărta singură acasă, cu produse de curățare, sa fie eliminate din profunzime.

După ce ne asigurăm că etapa îngrijirii tenului este bine pusă la punct, putem trece la machiaj! Desigur, pe lângă produsele de îngrijire care ar trebui să ofere un aspect fresh, putem trișa puțin adăugând acea notă de luminozitate care oferă un efect WOW! Datorită lansării unui număr atât de mare de produse de acest tip, în special în anul 2017, putem fi ușor dezorientate cu privire la alegerea produselor potrivite pentru noi. Oare care este mai bun? Contează atât de mult brandul? Ce este mai accesibil? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care probabil ți le pui și tu atunci când ești în căutarea unui astfel de produs.

Înainte să începem cu recomandările, ține minte că, în momentul în care cauți un produs pentru iluminare, trebuie să știi și care este subtonul pielii tale. Poți avea subton rece, neutru sau cald. Pentru subtonul rece sunt recomandate iluminatoarele cu tentă de roz, cele cu subton neutru pot purta în principiu orice nuanță de iluminator, iar subtonul cald este avantajat de nuanțele mai calde, de piersică sau auriu. Așadar ajustați nuanța produselor recomandate în funcție de ten.

FARSALI Rose Gold Elixir – un produs supramediatizat în special pe Instagram, însă pe bună dreptate. Aplică în palme câteva picături din acest ulei și tapotează pe toată suprafața tenului. Va lăsa acel aspect umed al pielii. Pentru un efect WOW, aplică produsul și pe corp (decolteu, umeri, mâini și picioare). Disponibil aici.

BECCA Shimmering Skin Perfector – Poate fi utilizat atât ca primer, cât și ca iluminator lichid. Fie îl combini cu fondul tău de ten pentru a-i oferi un plus de fluiditate și un aspect mai lejer, fie îl aplici cu degetele sau burețelul pe pomeți, nas, bărbie și tâmple. Îl găsești aici.

COLOURPOP Super Shock Highlighter – Iluminator cremos, nu încarcă tenul, se aplică ușor și este ideal pentru lookurile de zi cu zi. Îl poți comanda aici.

FENTY BEAUTY Killawatt Freestyle Highlighter Duo ­­– Acest iluminator îți oferă două posibilități, un iluminator mai discret, de zi cu zi și un iluminator strălucitor, de seară. Aplică-l pe vârful pomeților cu o pensulă mai precisă, pe lungimea nasului, chiar și pe pleoape. Îl poți comanda aici.

TATCHA Luminous Dewy Skin Mist – Acest tip de spray hidratant poate fi utilizat atât înainte de aplicarea machiajului, cât și după. Pentru un aspect foarte luminos, aplică spray-ul după. Produsul este disponibil aici.

Schimbarea de finish nu are loc numai la nivelul pielii, ci la nivelul întregului machiaj, cu precădere pe buze. S-a terminat cu trendul rujurilor extra mate, care usucă buzele și sunt relativ incomode pe parcursul zilei. Lip gloss-ul revine ca trend principal, buzele glossy, umede, hidratate.  Recomandările #Alist sunt:

LANCOME Juicy Shaker – Perfect de ținut în geantă, acest ulei special pentru buze se aplică dintr-o mișcare, oferă un aspect hidratat și un strop de culoare. Îl găsești aici.

FENTY BEAUTY Gloss Bomb – Lip Gloss într-o nuanță universală, neutră, potrivită tuturor tipurilor de ten și are un finish high shine. Disponibil aici.

Foto: Fenty Beauty (main), Desi Perkins, Pinterest, Claudia Neacșu, Anca Cheregi, Hung Vanngo, Nikki Makeup.