Top 5 şampoane pentru vară şi ghid de folosire

hair waves

Până nu demult, mă mândream că sunt fidelă aceluiaşi şampon. Asta până când să aflu de la Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional, că făceam o greşeală. Este indicat ca o dată, la câteva luni, să schimbi şampoanele pe care le foloseşti, alternându-le de exemplu pe cele special concepute pentru păr vopsit cu cele cu efect hidratant. Astfel, eviţi ca părul să se obişnuiască cu acelaşi ingredient, reducându-i efectul.

Mi-am propus să îi urmez sfatul expertei şi am început deja să mă documentez  în legătură cu cele mai eficiente şampoane, pe care să mizăm vara aceasta. Abia aştept să îmi spuneţi care dintre recomandările mele v-a fost utilă şi vi s-a potrivit.

În plus, indiferent de produsul pe care l-aţi alege, mare atenţie la greşelile pe care le faceţi atunci când vă spălaţi pe cap. De cele mai multe ori, chiar dacă folosim şampoane destinate îngrijirii profesionale, le folosim neadecvat. Iar asta se reflectă în coafura finală, dezamăgindu-ne.  Arabella Zadic ţi-a pregătit un mini-ghid, care să îţi fie util data viitoare.

  • Descurcă-ţi părul înainte de şamponare.
  • Udă-l suficient de bine înainte să aplici şamponul. Altfel, nu va face spumă şi vei fi tentată să foloseşti mai mult produs decât e necesar.
  • Distribuie şamponul pe toată suprafaţa părului. Cea mai frecventă greşeală este să pui produsul în palmă şi apoi să îl aplici în vârful capului.
  • Nu folosi nicidecum unghiile pentru curăţarea scalpului.
  • Evită să clăteşti părul cu apă fierbinte.

SHOP THE STORY