Top 5 produse de îngrijire a pielii pentru un răsfăț suprem

Pentru a menține mai mult timp aspectul întinerit al privirii și al tenului alege cele mai eficiente produse pentru hidratarea și hrănirea pielii. Texturile delicate, formulele inovatoare și parfumul seducător sunt atuurile răsfățului suprem.

Cremă pentru îngrijirea pielii ochilor Correction Multi-Rides Abeille Royale, Guerlain, 523 lei (sephora.ro)

Recipientul este eco iar formula cremei pentru îngrijirea pielii ochilor Correction Multi-Rides Abeille Royale de la Guerlain are 94% ingrediente de origine naturală. De ce să o alegi? Crema de ochi Guerlain acționează asupra ridurilor din jurul ochilor, adânci sau superficiale, asupra cearcănelor, pentru o privire vizibil întinerită zi după zi. Cuvintele-cheie: miere și lăptișor de matcă Guerlain și acid hialuronic.

Mască de față Hydra Beauty Camellia Repair Mask, Chanel, 321 lei

Starea de bine vine și din rutina ta de îngrijire. Ai nevoie de doar 10 minute de pauză pentru a te bucura de rezultate vizibile date de masca de față ultra-cremoasă Hydra Beauty Camellia Repair Mask de la Chanel. Combinația de ceară de White Camellia, acid hialuronic și glicerină menține hidratarea optimă la nivelul pielii, pantenolul netezește pielea, iar extractul din ghimbir albastru are beneficii antioxidante.

Ser pentru față Life Plankton Elixir, Biotherm, 530 lei (douglas.ro)

Pielea este expusă zilnic factorilor externi agresivi. Din această cauză întregul proces de regenerare a pielii este afectat, contribuind la îmbătrânirea prematură a acesteia. Serul pentru față Life Plankton Elixir de la  Biotherm susține procesul de reînnoire a pielii, având o acțiune triplă: de protecție, hrănire și regenerare.

Bază pentru ten Dramatically Different Moisturizing BB-Gel, Clinique ID, 179 lei

Dacă până acum doar ai visat la îngrijirea personalizată, acum te poți bucura de ea. Cu noua bază pentru ten Dramatically Different Moisturizing BB-Gel Clinique ID, obții nuanța dorită pentru piele și hidratare, în același timp. De fapt, în bază poți adăuga unul dintre cele cinci cartușuri: albastru, pentru tenul cu textură neuniformă și pori măriți; alb, pentru nuanță neuniformă; verde, pentru iritații; mov, pentru linii și riduri; portocaliu, pentru ten obosit.

Cremă pentru îngrijirea pielii ochilor Skin Caviar Liquid Eye Lift, La Prairie, 2 083 lei (sephora.ro, douglas.ro)

Dacă privirea ta arată semne profunde de oboseală, include în rutina zilnică o soluție avansată de lifting și fermitate pentru zona ochilor. Gândește-te la beneficiile multiple: redefinirea sprâncenelor, fortificarea pleoapei superioare, reducerea ridurilor, diminuarea aspectului pungilor și a cearcănelor.

Foto: Hepta, PR.