TOP 5 lucruri de încredințat specialiștilor, ca să te bucuri din plin de nunta ta

Pregătirile pentru nuntă arată de multe ori ca un adevărat maraton, iar când te apropii de final, mai că te-ai așeza confortabil pe canapea, să-ți tragi puțin sufletul.

Lucrurile nu trebuie să fie deloc așa. Nunta este pur și simplu bucurie, dacă alegi să încredințezi specialiștilor lucurile care consumă mult timp și energie. Ei se vor ocupa în detaliu de organizare, în timp ce tu te poți bucura de emoția fiecărui moment. E important să alegi un furnizor cu experiență, este evenimentul vieții tale, chiar nu ai timp de experimente.

  1. LOCAȚIA – trebuie să fie una adaptabilă conceptului nunții tale, indiferent că visezi o nuntă la piscină sau una inspirată de filmul tău preferat. Dacă optezi pentru o nuntă în aer liber, asigură-te că locația aleasă are și un back-up pentru ploaie, un spațiu la fel de spectaculos în care invitații să se poată distra în voie.

2. MENIUL – trebuie să satisfacă gusturi dintre cele mai diverse. Dacă vrei să îți impresionezi invitații, poți opta pentru meniurile concepute de chefi celebri. În plus, alege să-ți răsfeți invitații fie cu un Cheese bar, un Ice cream Bike sau un Secret Garden Candy bar, pentru ca ei să guste din plin fiecare moment al nunții tale. E posibil ca o parte dintre invitații voștri să fi vegetarieni sau pot avea diferite intoleranțe alimentare. Specialiștii îți vor aminti aceste lucruri și vor crea meniuri dedicate pentru aceștia.

3. SET UP-ul sălii – e important să ții cont de sfaturile experților pentru a te asigura că vei avea parte de nunta visată. În baza recomandărilor lor, îți va fi simplu să alegi detaliile care fac diferența, aranjamentele florale perfecte sau spațiul alocat ringului de dans, astfel încât toți invitații să se bucure alături de tine de magia momentului. Ai încredere în specialiști, ei au la activ organizarea a mii de nunți…

4.TORTUL – este un moment-cheie al nunții, când toate privirile sunt îndreptate către voi. Singura ta misiune e aceea de a comunica expertului aroma ta preferată. La ce ora ajunge și cum va arăta, chiar n-ar trebui sa te preocupe, dacă ai ales furnizorul potrivit.

5. FOTO&VIDEO – ce rămâne după nuntă e bucuria trăită de voi în fiecare moment. Asigură-te că ai lângă tine cel mai talentat fotograf, o cabină foto pentru cele mai amuzante momente cu invitații și cele mai spectaculoase cornere pentru selfie-uri spectaculoase.

Nu merge pe mâna unui prieten căruia îi place să facă fotografii, căci e posibil să se distreze cot la cot cu voi și să uite de misiunea încredințată.

Categorii Lifestyle