Top 5 cele mai trendy culori pentru manichiura de vacanţă

Melkior

În vacanţă, e cel mai bun prilej să purtăm culorile pe care ni le dorim pe unghii-cu atât mai mult dacă lucrăm într-un mediu care impune de la sine o manichiură clasică. (Foto: Melkior)

Totuşi, odată ajunsă la salonul de înfrumuseţare, fiecare dintre noi constată că nu e deloc uşor să te decizi pentru o singură nuanţă. Tendinţele însă sunt destul de clare, iar cinci culori sunt deja în topul preferinţelor, mai ales că arată incredibil de bine asociate cu pielea bronzată.

Şi mai am o veste bună: anul acesta, asortarea culorii manichiurii cu a pedichiurii nu mai este un must. Aşa că poţi opta pentru două din nuanţele de mai jos.

Verde. De la verdele smarald, pană la verdele kaki sau cel strălucitor, asemănător cu apa mării, această culoare promite o vacanţă de neuitat. Provocarea este să alegi o culoare care să îţi stea bine şi înainte să te bronzezi, şi după. Încearcă kaki-ul mai ales dacă ai pielea măslinie şi asortează-l neapărat cu inele şi brăţări aurii.

lac de unghii verde
Lac de unghii, nuanta Vert D’Orient, Yves Saint Laurent

Roşu coral. O multitudine de nuanţe îţi stau la dispoziţie, cu baza rozé, roşie sau portocalie, tocmai pentru a complimenta nuanţa pielii tale. Cert este că roşul coral este vibrant şi feminin. În plus, arată bine pe orice lungime sau formă a unghiei.

lac de unghii Chanel
Lac de unghii, nuanţa Turban, Chanel

Albastru prăfuit. Imaginează-ţi albastrul cerului senin peste care se aşează norii de ploaie. Tehnic vorbind, este nuanţa de bleu bébé amestecată cu gri, derivatul interesant şi surprinzător al lui bleu serenity. Vorbim despre o culoare fascinantă, pentru că va arăta când mai deschisă, mai închisă, mai strălucitoare sau mai mată în funcţie de tonul pielii tale.

Oja ICE CREAM Melkior 29lei
Lac de unghii, nuanţa Ice Cream, Melkior

Galben pai. Da, galbenul acela deschis, vesel şi luminos, pe care doar în vacanţă poţi să îl porţi pe unghii. Arată cool şi modern pe o unghie scurtă cu forma pătrată, dar feminin şi delicat pe o unghie mai lungă, cu forma de migdală. Se va potrivi de minune cu pielea ta bronzată şi arată foarte bine alături de accesorii multicolore sau argintii.

sally-hansen-mellow-yellow
Lac de unghii, nuanţa Mellow Yellow, Sally Hansen

Sepia. Nu, nu mă refer la un filtru pentru Instagram, ci la nuanţa cea mai în vogă, ce-i drept nedeclarată, a anului 2016. Întai a făcut furori purtată pe buze, mai ales într-o textură mată, iar acum este opţiunea celoi mai sofisticate manichiuri. Aplică un finish lucios pentru un aspect clasic, care să balanseze extravaganţa nuanţei, sau un finish mat, dacă preferi un edgy look.

Giorgio Armani
Lac de unghii, Giorgio Armani