Top 4 produse de înfrumusețare lansate în această vară pentru un efect luminos

Dacă ar fi să alegi orice destinație, care ar fi? Cum ar fi să mergi într-un loc în care lookul de zi cu zi să fie unul absolut strălucitor? Un fel de Glowing Beauty Destination. Îți spun imediat și ce ți-ar trebui să folosești atunci când vrei un pic de (sau mai multă) strălucire, fie că e vorba de machiaj sau de aspectul pielii.

Top 4 produse de înfrumusețare lansate în această vară pentru un efect luminos:

Rujul strălucitor: Guerlain KissKiss Shine Bloom, 166 lei

Dacă îți dorești un ruj absolut fantastic, cu o textură atât de fină încât pare că îmbracă buzele în cel mai fin voal, alege KissKiss Shine Bloom. O singură aplicare este suficientă pentru a obține o culoare frumoasă, saturată și cu o strălucire perfectă. Compoziția sa cu 95% ingrediente naturale are grijă de buze și le hidratează impecabil.

ruj stralucitor Guerlain KissKiss Shine Bloom

De exemplu, conține extract de spânz (Winter Rose) cu efect emolient și care creează pe buze un efect lucios, de oglindă, dar și unt de shea, cunoscut pentru efectul reparator și pentru confortul instantaneu și durabil. În plus, îl găsești în nuanțe superbe, inspirate de flori și are un parfum plăcut, floral-oriental. Ambalajul are un design frumos, auriu.

Fondul de ten pentru luminozitate: Max Factor Radiant Lift Foundation, 80 lei

Voi începe prin a-ți spune că acest fond de ten are SPF30! Asta înseamnă o foarte bună protecție împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. Apoi, un alt element esențial: are o formulă rezistentă, în același timp hidratantă și care oferă strălucire și creează aspectul de ten fresh, odihnit.

Fondul de ten pentru luminozitate Max Factor Radiant Lift

Cum face asta? Radiant Lift este primul produs hibrid al brandului și oferă beneficii pentru îngrijirea pielii datorită formulei speciale. Mai concret, conține ingrediente active de îngrijire a pielii, precum complexul hrănitor de acid hialuronic pentru hidratare, micro perle care reflectă lumina și estompează imperfecțiunile, precum și filtre de protecție solară.

Parfumul strălucitor: Givenchy Irresistible, apă de toaletă, 50 ml, 478 lei

Unul dintre cele mai noi parfumuri ale anului (abia în luna iunie a acestui an a intrat pe rafturile magazinelor), apa de toaletă Givenchy Irresistible este un parfum care strălucește de la sticluță, la ultimul ingredient. Flaconul prismatic reflectă toată strălucirea şi prospeţimea noii ape de toaletă.

Parfumul strălucitor Givenchy Irresistible

Noutatea olfactivă luminoasă este creația maeştrilor parfumieri Fanny Bal, Dominique Ropion şi Anne Flipo și aduce în atenţie un accent fructat trandafiriu îmbinat cu acorduri tandre lemnoase şi moscate. Însă, ce trebuie să știi despre acest parfum este că acestă esență luminoasă are în prim-plan esenţa de trandafir Damascena LMR cules de pe pantele line ale munţilor Isparta din Turcia. Fiind subliniat printr-un accent proaspăt de apă de trandafir©, devine cristalin şi aerat. Îmbinat cu nota elegantă de iris, trandafirul capătă textură şi este purtat mai departe prin acordurile excepţionale de muguri de coacăze negre recoltaţi în zona Burgundia în Franţa. Când naturaleţea buchetului floral întâlneşte faţeta lemnoasă a lemnului de cedru din Virginia, fuziunea supremă cu nota de mosc alb produce un efect delicat de “a doua piele”.

Crema de corp pentru strălucire: Loțiunea de corp Nivea Q10 pentru fermitate și cu efect de bronzare, 29 lei

Dacă nu ai apucat să readuci corpul în forma perfectă, de invidiat, nu te stresa prea mult! E vară, e vacanță, ai tot dreptul să te simți bine în pielea ta! Trăiește vara în fiecare zi cu produsele pentru fermitate Nivea Q10!

Crema de corp pentru strălucire Loțiunea de corp Nivea Q10

În plus, pielea ta va obține acel bronz auriu, de abia întoarsă din vacanță, fără să o expui pericolelor și îmbătrânirii cauzate de razele UV. Loțiunea de corp Q10 pentru fermitate și efect de bronzare te ajută să obții un bronz uniform, cu aspect natural și o piele mai fermă și hidratată. Formula inovatoare pentru fermitate îmbunătățește elasticitatea pielii în doar 10 zile.

Ești pregătită să fii strălucitoare?

Foto: PR