Top 3 demachiante

demachiante bune

Dacă nu mă cunoşti, e aproape imposibil să îmi ghiceşti vârsta. Şi asta nu doar pentru că am gene bune, ci pentru că acord îngrijirii pielii o atenţie deosebită. Demachierea tenului este o etapă esenţială pe care nu o omit, fie că ajung acasă la 4 dimineaţa sau mă trezesc la ora 7.

Sper că şi voi, la fel ca mine luaţi foarte în serios curăţarea tenului. Şi mai sper că vă găsiţi timp atât dimineaţa, cât şi seara să folosiţi un demachiant.Oricât de aglomerat ne-ar fi programul, e imposibil ca senzaţia acea de piele proaspătă, curată, fără urme de machiaj şi de sebum să nu ne convingă  să trecem demachierea în topul priorităţilor. Şi pentru că jobul este să vă ţin la curent cu noutăţile şi cele mai eficiente produse de beauty, azi vreau să vă vorbesc despre 3 demachiante bune.

Cellular Cleansing Milk de la Skincode

lapte demachiant
Cellular Cleansing Milk de la Skincode

Dacă ai tenul uscat sau normal, îţi recomand să încerci Cellular Cleansing Milk de la Skincode. După ce îl vei folosi prima dată, vei constata că îndepărtează blând, dar eficient impurităţile şi machiajul. Produsul este însă mult mai mult decât un simplu demachiant. Şi asta pentru că are la bază Complexul Activ de Regenerare Celulară G2 (ACR), un mix puternic de vitamine, minerale şi aminoacizi, care stimulează reînnoirea celulară, redă luminozitatea pielii, îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea tenului. Având în vedere munca asiduă depusă de oamenii de ştiinţă din laboratoarele Skincode şi bazându-ne pe rezultate concrete, pe care le depistăm cu uşurinţă în oglindă, Cellular Cleansing Milk de la Skincode e o alegere perfectă. Aplică-l dimineaţa şi seara pe faţă şi pe gât, şi îndepărtează-l cu ajutorul unei dischete demachiante. Evită conturul ochilor.

Apa micelară bifazică de la L’Oréal Paris

demachiant

Dacă ai tenul sensibil, mai mult ca sigur o să te bucuri de lansarea apei micelare bifazică de la L’Oréal Paris. Cu o formulă îmbogăţită cu micele, care atrag delicat impurităţile, produsul elimină dintr-un singur gest machiajul de pe faţă, ochi şi buze. Nici măcar machiajul waterproof nu îi rezistă. În plus, nu necesită frecare sau clătire. După folosire, pielea rămâne curată, fresh şi plăcută la atingere. Apa micelară bifazică de la L’Oréal Paris este potrivită atât pentru zona sensibilă a ochilor, cât şi pentru persoanele care poartă lentile de contact.Înainte de a o folosi agitaţi produsul pentru amestecarea soluţiei bifazice.

2-in-1 Gel micelar pentru curăţare şi demachiant de la Clinique

demachiant

Dacă cauţi un produs de curăţare al feţei cu efect antiacneic, 2-in-1 Gel micelar pentru curăţare şi demachiant de la Clinique ar putea fi alegerea potrivită. O soluţie de curăţare într-un singur pas, produsul nu necesită apă pentru îndepărtarea machiajului, eliminând rapid și ușor impuritățile și machiajul de zi cu zi. Acest gel pe bază de apă curăță delicat pielea și o lasă curată, reîmprospătată și hidratată. Eficienţa i se datorează tehnologiei micelară şi sistemului de emulsifiere naturală, pe bază de plante, care dizolvă ușor machiajul și nu face rău pielii. În plus, are o formulă pe bază de hialuronat de sodiu (care asigură hidratarea instantanee a pielii) şi extract de castravete (acționează ca un anti-inflamator pentru a ajuta la calmarea și hidratarea pielii). Pe cuvânt că niciodată demachierea nu a fost mai simplă!