Top 3 cele mai COOL petreceri pentru Revelionul din acest an

Pentru cei care încă nu au planuri pentru sărbătorile de iarnă, sau pentru cei care au, dar sunt deschiși la propuneri cool, ne-am documentat cum se cuvine și am făcut un top al celor mai tari petreceri de Revelion. Trecem totuși, într-un an nou, și trebuie să o facem cu zâmbetul pe buze, nu-i așa?!

Revelion #TheBrunchAffair – Imaginarium, o lume fantastică, la Palatul Parlamentului

O noapte unică, o clădire-simbol, un decor spectaculos și multă fantezie. Sunt cuvintele-cheie ale unei petreceri de Revelion memorabile. Exact ce ți-a pregătit echipa #TheBrunchAffair pentru noaptea dintre ani. Un eveniment grandios, pentru care se vor deschide chiar porțile Palatului Parlamentului. Se anunță o noapte plină de surprize, elemente de decor fantastice și o lume care îți va testa limitele imaginației.

În decorul grandios, cu sculpturi de marmură și candelabre de cristal, totul este pregătit în cel mai mic detaliu. Nu vor lipsi muzica bună, ritmurile electrizante și un meniu conceput special pentru o noapte de gală. Petrecerea începe la ora 21:00 și va dura până dimineață. Se spune că dorințele puse în palat se îndeplinesc, așa că ar fi bine să îți alegi atent gândul de la miezul nopții. Think big și pregătește-te să ai parte de o experiență unică în viață, pentru că în Imaginarium orice este posibil!

Mai multe informații aici.

A Golden Night by LOFT

Petrecerile marca LOFT nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar revelionul se anunță a fi unul cu totul special. A Golden Night  l-au denumit organizatorii, care îți pregătesc un eveniment elegant, unde ținuta black tie este obligatorie! Asta se traduce prin invitați îmbrăcați în rochii spectaculoae și tuxedos sofisticate. Totul este completat de mâncare fine dining și de o selecție de băuturi și cocktailuri rafinate, unde ”șampania” este cuvântul de ordine.

Pregătește-te să dansezi până dimineața, pentru că ritmurile sunt date de numeroși artiști care vor cânta melodiile tale preferate, iar echipa LOFT a pregătit și o serie de happening-uri surpriză, care te vor ține cu zâmbetul pe buze toată noaptea.

Mai multe informații aici.

Revelion RETRO by NOSTALGIA.

Dacă ești mai nostalgic din fire și încă visezi la vremurile (nu) de mult apuse, echipa NOSTALGIA își propune să te teleporteze, din toate punctele de vedere, într-o perioadă în care nu aveai multe griji, o perioadă pe care, probabil, nu ai apreciat-o îndeajuns la momentul respectiv – în anii ’90.

Așa că, după succesul pe care l-a avut petrecerea La Televizor, familia NOSTALGIA te invită la ea în sufragerie, pentru a păși înapoi în viitor. Mai exact, ți-a pregătit un spectacol în care muzica ”de atunci” te va face să dansezi  așa cum rar o mai faci azi. Interpreți pe care nu sperai să-i mai auzi, sau trupe pentru al căror autograf ai fi făcut orice, te așteaptă la Romexpo, în Pavilionul Central, să petreci cum se cuvine noaptea dintre ani.

Mai multe informații aici.

Indiferent pentru care dintre petreceri îți pregătești outfitul, probabil că te gândești deja la ceva care să te scoată din anonimat. Nici nu e nevoie de un dress code. O astfel de noapte cere eleganță, iar pozele ies cel mai bine într-o ținută atent studiată. Așa că alege ținuta aceea de gală și fii gata să întorci toate privirile, mai ales de Revelion. La urma urmei, se spune că așa cum intri în noul an îți va merge apoi tot anul.

Make the most of it and dare to be different!

Categorii Lifestyle