TOP 10 melodii de toamnă. Ce ascultă generația COOL

Industria muzicii este din ce în ce mai versatilă, oferind tot ce ți-ai putea dori, așa că am întocmit o listă cu 10 dintre artiștii care trebuie să fie prezenți în playlistul tău de toamnă!

  1. Jaden Smith

În ciuda faptului că albumul său Syre a apărut la finalul lui 2017, Jaden băiatul faimosului actor Will Smith, se menține relevant prin subiectele pe care le abordează, împărtășindu-ne părerile și viziunea în social-media. Acesta este fondatorul companiei Just Water, scopul ei fiind să îmbunătățească industria apei potabile într-un mod eco-friendly. Cât despre albumul său, Jaden susține că este diferit de tot ce a creat până acum.

3 melodii de ascultat: ‘’Fallen”, “George Jeff”, “Ninety”

  1. Dennis Lloyd

De origine israeliana, Dennis Lloyd este “the new cool guy on the radio”. Propriul agent, producător și scriitor, Lloyd abordează un stil “R&B alternativ”, acesta impresionând prin originalitatea sunetului său. Piesa care l-a făcut să devină viral este “Nevermind”, acesta mărturisind că a scris-o cât timp a locuit în Tailanda, unde a stat într-un apartament fără internet, metodă care l-a obligat să creeze muzică, fără a fi distras.

3 melodii de ascultat: “Leftovers”, “Think About It”, “Analyzing”

  1. Goldlink:

D’Anthony Carlos, alias Goldlink, îmbină elemente de Hip-Hop, R&B și House, atingând un stil numit “Future Bounce”. Și-a câștigat popularitatea pe Soundcloud cu mixtape-ul său de debut “The God Complex”, acum ajungând să fie nominalizat la Grammy pentru piesa sa “Crew”.

3 melodii de ascultat: “Meditation”, “Fall in Love”, “Have You Seen that Girl”

  1. Mura Masa

Dj și producător de muzică electronică, Alex Crossan, cunoscut ca Mura Masa, este unul dintre cei mai actuali artiști, sound-ul său portretizând perfect generația actuală de tineri.  Debutând la vârsta de 17 ani cu piesa “Lotus Eater”, melodia care l-a făcut viral a fost “Lovesick”.

3 melodii de ascultat: “Complicated”, “1Night”, “Know Me Better”

5. Kali Uchis

Kali Uchis, de origine columbiană, este una dintre cele mai fresh și mai  originale artiste ale momentului, melodiile ei reprezentând vocea femeii în anul 2018, albumul ei de debut “Isolation” cuprinzând atât suferița și dragostea, slăbiciunea și puterea, Rolling Stone descriindu-l “forward-looking, but vintage-feeling.

3 melodii de ascultat: “Dead to Me”, “Nuestro Planeta”, “Feel Like A Fool”

  1. Billie Eilish

O vedeți peste tot. Este noua față importantă a industriei muzicale internaționale, dar totodata șochează cu modestia ei și atitudinea nonșalantă. La doar 16 ani, Billie a reușit să cucerească lumea cu stilul său propriu și original, ea susținând faptul că lumea în care trăim nu dă destulă importanță versurilor. Melodia care a făcut-o faimoasă este “Ocean eyes”, pe care a compus-o la vârsta de 14 ani, alături de fratele său Finneas.

3 melodii de ascultat: “my boy”, “idontwannabeyouanymore”, “COPYCAT”

7. Shay Lia

Cu o pasiune pentru Jazz și dans, Shay Lia compune și aduce un sound rar întâlnit acum, descris de către site-ul Genius ca “music to move and to dream to”. Sensibilizând R&B-ul obișnuit și oferindu-i o notă de senzualitate, Shay a captat atenția publicului cu single-ul ei de debut “Virgo”, postat pe Soundcloud. Ea cu siguranță face parte din categoria Up Coming Stars, așa că, fiți cu ochii pe ea!

3 melodii de ascultat: “3 Months”, “Blue”, “Funky Thang”

  1. Lykke Li

Cunoscută pentru albumul sau Wounded Rhymes, în special I Follow Rivers, Lykke Li ne arată o altă față a ei, în albumul său “so sad so sexy”, vocea sa caldă metalizându-se, în continuare fiind adepta unui stil “sad pop”.

3 melodii de ascultat: “utopia”, “better alone”, “deep end”

  1. Mahalia

Din Birmingham, cu accentual în voce, Mahalia aduce o notă sinceră și plină de căldură R&B-ului britanic, împărtășind din propriile ei experiențe cu publicul larg. Cu Ed Sheeren ca mentor, aceasta își croiește drumul către succes.

3 melodii de ascultat: “No Pressure”, “Sober”, “I Wish I Missed My Ex”

10. Duckwrth

Duckwrth sau Jared Lee este un compozitor și cântăreț din Los Angeles, California. Stilul său upbeat, aduce un aer 80-ist rap-ului din 2018, avându-l pe Michael Jackson ca inspirație și idol de mic.

3 melodii de ascultat: “MICHUUL.”, “FALL BACK”, “BUMMER \ 2BUCKS”

Text de Ștefania Isar

Categorii Lifestyle