Top 10 despărţiri neaşteptate ale starurilor în 2016

depp

Divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a făcut înconjurul lumii mai ceva ca vestea victoriei lui Donald Trump din această dimineaţă, însă topul despărţirilor este mult mai generos de-atât. 2016 n-a fost deloc un an bun pentru cupluri, aşa că iată care sunt starurile care şi-au spus adio în ultimele luni.

Naomi Watts şi Liev Schreiber
După o relaţia de 11 ani şi doi copii împreună, Naomi Watts şi Liev Schreiber şi-au anunţat despărţirea la sfârşitul lunii septembrie. Spre deosebire de alte cupluri, cei doi au rămas foarte buni prieteni şi chiar continuă să îşi petreacă timpul împreună. Naomi şi Liev s-au cunoscut în 2005, la Met Gala, şi au jucat împreună în filmul lui John Curran, The Painted Veil, din 2006. Tot în septembrie, cu puţin timp înainte de anunţul separării, s-au ţinut de mână la Festivalul de Film de la Veneţia, unde şi-au promovat ultimul film, The Bleeder, aşa că vestea despărţirii lor a fost cel puţin surprinzătoare.

Congratulations @lievschreiber #proud as punch. 👊 #thebleeder #chuckwepner @venicefilmfestival

O fotografie postată de Naomi Watts (@naomiwatts) pe

Tom Hiddleston şi Taylor Swift
Frenezia publicului pentru cuplul Hiddleston-Swift nu a durat prea mult, povestea celor doi fiind încheiată după numai trei luni. Practic, Tom nici nu a apucat să îşi poarte prea mult topul cu I heart T.S., pe care l-a afişat în timpul vacanţei lor în Rhode Island din luna iulie. Motivul despărţirii nu este clar, unii spun că Taylor nu îşi dorea expunerea publică pe care o voia actorul britanic, aşa că a luat decizia de a-l părăsi, alţii susţin că el ar fi pus capăt relaţiei.

2

Calvin Harris şi Taylor Swift
Tay-Tay, 2016 nu a fost anul tău! Despărţirea dintre Taylor Swift şi Calvin Harris din vară a fost urmată de un scandal pe Twitter, care a pornit de la faptul că Swift a scris pe contul său că ea a fost cea care a scris, de fapt, versurile de la This Is What You Came For, hitul lui Harris şi al Rihannei, folosind un pseudonim. Reacţia ironică a lui Calvin nu a întârziat să apară, DJ-ul fiind deranjat de modul în care Taylor a ales să dezvăluie acest lucru. Harris i-a dat replica tot pe Twitter şi a profitat de ocazie pentru a aminti de războiul dintre Swift şi Katy Perry: „Ştiu că nu mai eşti în turneu şi ai nevoie de o nouă persoană pe care să încerci să o sabotezi ca pe Katy etc, dar nu sunt acea persoană, îmi pare rău. Nu voi permite acest lucru.”

3

Jennifer Lopez şi Casper Smart
Au fost împreună, s-au despărţit, s-au împăcat: relaţia de aproape cinci ani dintre Jennifer Lopez şi mai tânărul său iubit, dansatorul Casper Smart, a fost una plină de suişuri şi coborâşuri. Cei doi s-au despărţit în această vară, pasul fiind făcut de J.Lo, care era tot mai nemulţumită de faptul că Smart prefera să îşi petreacă mai mult timp cu prietenii lui decât cu ea.

5

Lady Gaga şi Taylor Kinney
Deşi Gaga a declarat iniţial că e vorba despre o despărţire temporară, se pare că problemele dintre ea şi actorul din Chicago Fire şi The Vampire Diaries nu s-au rezolvat nici până acum. De curând, aceasta a fost văzută şi fără inelul de logodnă pe care Kinney i l-a oferit anul trecut, de Valentine’s Day.

6

Diane Kruger şi Joshua Jackson
Un alt cuplu ce părea a fi indestructibil! După o relaţie de zece ani, Diane Kruger şi Joshua Jackson au luat decizia de a se despărţi, refuzând să facă alte comentarii pe marginea acestui subiect. La începutul anului, actriţa se mutase la New York pentru a fi mai aproape de Joshua, după ce îşi petrecuse ultimii ani pendulând între Paris şi Vancouver, dar se pare că apropierea nu le-a ajutat relaţia.

8

Johnny Depp şi Amber Heard
Amber Heard a depus în luna mai actele de divorţ, acuzându-l pe actorul din Pirates of the Carribbean şi Alice in Wonderland de violenţă verbală şi domestică, cerând şi o bună parte din averea lui, bani pe care ulterior a anunţat că îi va dona unor fundaţii caritabile. În apărarea lui Depp au sărit, la momentul respectiv, mai mulţi prieteni, inclusiv femeia care i-a fost alături timp de 14 ani, actriţa Vanessa Paradis. Amber Heard şi fostul ei soţ au ajuns în cele din urmă la o înţelegere financiară, singura condiţie a actorului fiind să vireze banii pentru Heard direct în conturile organizaţiilor caritabile.

7

Drew Barrymore şi Will Kopelman
După trei ani de căsnicie, Drew Barrymore şi soţul ei, actorul Will Kopelman, au decis să divorţeze, declarând că principala lor prioritate rămân cei doi copii. Cei doi au rămas buni prieteni, mai ales că zilele trecute Kopelman a participat la Maratonul de la New York, iar Barrymore a venit să îl susţină alături de întreaga familie.

#family #nycmarathon #jobwelldone

O fotografie postată de Drew Barrymore (@drewbarrymore) pe

Henry Cavill şi Tara King
Superman este din nou single! Henry Cavill, actorul din Batman v Superman: Dawn of Justice, s-a despărţit de iubita lui de 19 ani, Tara King, studentă la Universitatea din Bristol. Despărţirea a fost mai grea pentru Tara, despre care apropiaţii spun că îl considera pe Cavill „iubirea vieţii sale”.

4

Angelina Jolie şi Brad Pitt
Multă vreme am crezut că, după scandalul dintre Johnny Depp şi Amber Heard, nu poate apărea ceva mai rău. Dar se pare că ne-am înselat. Divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a fost confirmat la finalul lunii septembrie, actele fiind depuse de actriţa care a invocat diferenţe ireconciliabile între ea şi soţul ei. Cei doi se luptă acum pentru custodia celor şase copii, după ce Angelina, nemulţumită de comportamentul lui Brad faţă de micuţi, a cerut custodia lor fizică, fiind de acord doar cu vizitele actorului la domiciliu.

1

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle