Top 10 culori în tendințe în sezonul primavară/vară 2017

An de an, Institutul Pantone Color realizează un top al culorilor (vezi aici ce se poartă în 2017), iar pentru colecțiile primăvară/vară designerii te vor surprinde cu o mulțime de piese în culori vii, puternice, inspirate din natură, dar și cu ținute nuanțe pastelate, romantice, perfecte pentru sezonul cald. Pe podiumurile Fashion Week Paris, New York și Milano, designerii și-au exprimat creativitatea cu ajutorul culorilor, care se vor menține în tendințe pentru tot restul anului.

Mai jos ai topul celor 10 culori în trend sezonul acesta, care te pot inspira în alegerea celor mai stylish ținute.

Galben Primrose

Se pare că Phillip Lim este un mare fan al acestui galben puternic, pentru că în colecția sa pentru primăvară/vară 2017 numeroase ținute au purtat amprenta culorii Soarelui. Nu ai cum să treci neobservată în această nuanță vibrantă!

Greenery 

Greenery tradus „verdeață” în limba română ne duce într-adevăr cu gândul la natură și primăvară. Designerul din spatele brandului Aigner s-a lăsat inspirat de această nuanță care ne transmite un aer fresh.

Albastru Lapis

În colecția lui Issey Miyake, albastrul puternic a stat la baza majorității pieselor vestimentare trimise pe podium pentru colecția de primăvară/vară 2017. Este o culoare rece, dar una superbă, care transmite totodată siguranță și îndrăzneală!

Hazelnut

Același designer, Issey Miyake, optează și pentru culoarea alunei, a caramelului sau pentru nuanțe de cappucino. Piesele acestea sunt dulci, feminine, și se potrivesc în numeroase combinații vestimentare.

Flame Red-Based Orange

Nu oricine are curajul să poarte o culoare îndrăzneață, dar dacă o face înseamnă că e foarte cool! Agnes B adoră nuanțele puternice, drept urmare portocaliul-foc are loc de cinste în colecția sa pentru primăvară/vară 2017.

Denim Niagara

Tot la Agnes B am văzut pe podium albastrul închis, care poate fi purtat atât în ținute clasice, cât și pentru unele mai neconvenționale. Este o nuanță care îți transmite liniște și relaxare!

Roz Yarrow

Nu multe dintre noi s-ar vedea îmbrăcate astfel, însă acest roz de prințesă domină fashion world în 2017! Trussardi a readus în colecțiile sale o nuanță de care ne era dor!

Roz Pale Dogwood

Delicatețe, romantism, finețe, rafinament – acestea sunt cuvintele ce ar putea descrie nuanța roz pal. Monique Lhuillier fascinează prin colecția sa sofisticată și extrem de feminină.

Albastru Paradise Island Aqua

Putem observa pasiunea creatoarei de modă Monique Lhuillier pentru pasteluri. Cum ar fi albastrul care ne duce cu gândul la cerul senin de primăvară, ideal de purtat în anotimpul care deschide sezonul cald.

Kale

Kale, sau mai bine spus cunoscutul „kaki” , a luat cu asaltat trendurile încă de anul trecut. Marni a readus pe podium această nuanță care a prins la maximum, și pe care o vom vedea de-acum încolo destul de des.

Sursă foto: hepta.ro

Citește și:

5 trenduri ale anului trecut pe care le poți purta și în 2017