Tommy Hilfiger dezvăluie cea mai nouă colecție în colaborare cu Gigi Hadid

Tommy Hilfiger ne oferă un teasing pentru cea de-a doua colecție creată în parteneriat cu Gigi Hadid. Lookbook-ul colecției TommyXGigi pentru Primăvară 2017, precum și detalii despre crearea ei pot fi vizionate pe site-ul brandului, global.tommy.com, în așteptarea defilării care va echivala cu momentul în care piesele vor deveni disponibile pentru achiziționare.

Pentru sezonul primăvară ’17, Tommy și Gigi își invită fanii să se alăture procesului creativ prin inițiativa ❤ to be Part”. În perioada 21 – 31 octombrie 2016, orice utilizator care a intrat pe site-ul brandului a putut vota ținuta favorită. Cele mai populare patru creații  – o jachetă bomber, un hanorac cu glugă, un tricou polo și o pereche de jeanși – au fost personalizate cu aplicații de către influencerii Naomi Davis (The Rockstar Diaries), Camille Charrière (Over the Rainbow) și Eleanor Calder (The Trend Pear), și vor fi incluse în show-ul TOMMYNOW.

Colecția TommyXGigi cuprinde atât piese de îmbrăcăminte, cât și încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri și ochelari de soare. Colecția pune în prim-plan viziunea unică a lui Gigi asupra stilului modern, tineresc, îmbinată cu semnătura classic American cool” a lui Tommy. Inspirată din Summer of Love,” colecția capsulă TommyXGigi pentru primăvară ’17 aduce o reinterpretare specifică stilului West Coast pe care o infuzează elementelor specifice East Coast, originea brandului Tommy Hilfiger. Ca o continuare a stilului de viață relaxat de la malul mării, această colecție este un omagiu adus Californiei, prin insigne și aplicații inspirate de acest stat însorit. Dungile rugby, denim și croielile lejere sunt câteva elemente care induc calmul și atmosfera relaxată din California, în timp ce culorile-semnătură Tommy Hilfiger, roșu, alb și albastru, se regăsesc în toată colecția.

Tommy Hilfiger a numit-o pe Gigi Hadid ca ambasador global al liniei pentru femei în decembrie 2015.

Colecția pentru Primăvară 2017 TommyXGigi va fi lansată global în data de 8 februarie, din momentul în care modele pășesc pe podium în cadrul celui de al doilea fashion show al lui Tommy Hilfiger din L.A, numit TOMMYNOW.

Colecția va fi disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger din Romania începând cu 1 martie 2017.

Foto: Tommy Hilfiger