Tommy Hilfiger se îndreaptă către Los Angeles pentru un nou show experimental

cwo-ovgwiaaaxlc

Tommy Hilfiger va prezenta colecția See Now/Buy Now” pentru sezonul primăvară 2017, în fața a peste 3.000 de reprezentanți din presă, buyeri, influenceri din industrie și consumatori, într-un show amplasat lângă ocean, de-a lungul iconicei Venice Beach din Los Angeles.

Pe podium vor fi prezentate piese ce aparțin celei de-a doua colecții TommyXGigi, creată în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid, care va fi vedeta evenimentului din februarie.

Show-ul de pe coasta de vest (programat pentru miercuri, 8 februarie 2016 la ora 5:00 pm PT) reprezintă o continuare a angajamentului pe care brandul şi l-a asumat în direcția de inovare şi democratizare a podiumului, creând astfel noi parteneriate şi oportunitatea celebrării talentului local, ce s-a remarcat prin experiența show-ului Tommy Pier” din toamna 2016, din New York.

Va fi cea de-a doua colecție ce poate fi achiziționată în plin sezon, încă din timpul prezentării de pe podium, iar modelele vor defila în ținute din Hilfiger Collection pentru primăvară 2017 și din colecția capsulă TommyXGigi, aceasta fiind cea de-a doua linie creată împreună cu Gigi Hadid. Ca urmare a succesului avut de colecția pentru toamnă 2016, TOMMYNOW, ce a fost prezentată la New York Fashion Week (câteva ținute s-au epuizat peste noapte), prezentarea pentru primăvară 2017 va funcționa pe acelasi principiu – See Now. Buy Now”.

Alegera locației – Venice Beach (Los Angeles)  – reprezintă o celebrare a stilului de viață californian, ce a folosit drept sursă de inspirație pentru cea de-a doua colecție TommyXGigi.

TOMMYNOW este despre incluziune, fuziunea dintre modă si entertainment, un omagiu adus culturii pop si conectarea consumatorilor nostri globali cu experiențe fashion inspiraționale si neaşteptate,” explică designerul. “Look-ul casual, cool, chic, care domină în acest sezon lumea modei, a fost născut si dezvoltat în L.A., si am certitudinea că această prezentare va fi ca la ea acasă în Venice Beach. În septembrie, TOMMYNOW a condus mişcarea de democratizare şi reinventare ce are loc în acest moment în industria modei, de aceea sunt bucuros să aduc pe podium atmosfera plină de entuziasm și energie a colecției în această prezentare de modă din L.A.. Colecțiile pentru primăvară 2017 au fost create cu ajutorul inspirației oferită de spiritul Coastei de Vest, iar Gigi şi cu mine am fost încântați să mixam elemente ale stilului său de viață californian cu elemente din atmosfera festivalurilor de muzică, pe care apoi le-am integrat în a doua colecție TommyXGigi.”

Foto: Tommy Hilfiger